Tollaslabda: történelmi szegedi aranyak születtek az országos bajnokságon

2017. április 3., hétfő · Hozzászólok

sandor

Történelmi sikert ért el a Pécsen rendezett tollaslabda országos bajnokságon a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE két versenyzője, Sándorházi Vivien és Piliszky András, ők lettek ugyanis az elsők, akik ob-aranyat nyertek a szegedi klubnak a felnőttek között. Tovább »

NGM: 1300 milliárdos forrás áll a magyar tudomány és innováció rendelkezésére

2017. március 20., hétfő · Hozzászólok

pecs_egyetem

Megközelítőleg 1300 milliárd forint forrás áll a magyar tudomány, kutatás-fejlesztés és innováció rendelkezésére 2020-ig – jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára hétfőn Pécsett. Tovább »

Évente 43 milliárdot költenek a külföldi hallgatók Debrecenben, Szegeden és Pécsett

2017. március 16., csütörtök · Hozzászólok

Tandíjjal együtt évente mintegy 43 milliárd forintot költ a debreceni, szegedi és pécsi egyetemen tanuló mintegy 11 ezer külföldi hallgató a három megyeszékhelyen – állapította meg egy, a nemzetközi hallgatói mobilitás helyi gazdaságra gyakorolt hatását vizsgáló kutatás. Tovább »

Kosárlabda: behúzta a bronzot a Szedeák az Orosz László Emléktornán

2016. szeptember 10., szombat · Egy hozzászólás

szedeak_pecs17_gs

Egy kivételével az összes negyedet, majd magát a bronzmeccset is megnyerte a Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécs ellen az MTOK VI. Orosz László Emléktornán.
Tovább »

Újabb hárommilliárd forintot fektet be a BAT Pécsett

2016. július 19., kedd · Hozzászólok

Szijjártó Péter

A világ egyik legnagyobb dohányvállalata, a londoni székhelyű British American Tobacco csoport hárommilliárd forintos beruházással 200 új munkahelyet hoz létre és jelentősen bővíti kapacitásait Pécsett – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten. Tovább »

Ötszázmilliót ad a kormány az új pécsi sportközpont előkészítő munkálataira

2016. február 18., csütörtök · 3 hozzászólás

A Modern városok program keretében ötszázmillió forintot biztosít a kormány az új pécsi sportközpont és élményfürdő megtervezésére, engedélyezésére és előkészítő munkálataira – közölte Csizi Péter, a baranyai megyeszékhely fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön sajtótájékoztatón.
Tovább »

Kosárlabda: ellopta a Pécs a Szedeák Mikulás-ajándékát + FOTÓK

2015. december 6., vasárnap · 7 hozzászólás

szedeak_paks13_gs

Második negyedbeli elsöprő játékának köszönhetően 15 pontos győzelmet aratott a PVSK-Pannonpower a Naturtex-SZTE-Szedeák vendégeként Mikulás napján.
Tovább »

Légiós baktériumot találtak a pécsi klinika vízvezetékrendszerében

2015. július 30., csütörtök · Hozzászólok

Légiós baktériumot mutattak ki egy rutinellenőrzés során a pécsi 400 ágyas klinika épületének vezetékes ivóvízrendszerében a napokban – erősítette meg a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának főigazgatója a Bama.hu értesülését csütörtökön az MTI-nek.
Tovább »

Kosárlabda: Pécsett javított a Szedeák

2015. április 4., szombat · 5 hozzászólás

szedeak-pecs09kf

A hétközi, Alba Fehérvár elleni vereséget követően a Naturtex-SZTE Szedeák a Pécs otthonában lépett pályára, Nikola Lazic tanítványai pedig remek játékkal visszavágtak a közelmúltban elszenvedett vereségért a baranyaiaknak, ezzel tovább élnek a szegedi remények a rájátszást illetően. Tovább »

Kosárlabda: visszavágott a Pécs a Szedeáknak + FOTÓK

2015. március 19., csütörtök · 4 hozzászólás

szedeak-pecs09kf

Bár úgy tűnt, megnyerheti a Pécs elleni találkozót a Naturtex-SZTE Szedeák, a harmadik negyedtől nem tudott úgy védekezni, mint azt megelőzően, a Pécs pedig kihasználta ezt, és győzelmet aratott az újszegedi sportcsarnokban. Tovább »

Következő oldal »