Lázár: polgármesterből lesz jó miniszter

2017. április 18., kedd · Egy hozzászólás

Lázár János

A paksi beruházás folyamata eddig is több szakaszból állt, így a 2013 ősze és 2017 márciusa között elő kellett készíteni a két ország közötti megállapodásokat és az Európai Unió öt vizsgálatán is meg kellett felelni – mondta el Lázár János a parlament keddi plenáris ülésén azonnali kérdésre válaszolva. Tovább »

Palkovics: a diákolimpikonok példaképek kortársaiknak

2017. április 6., csütörtök · Hozzászólok

Miniszterelnöki és miniszteri elismerő okleveleket adott át az oktatási államtitkár a nemzetközi tudományos diákolimpiákon érmet szerző és részt vevő diákoknak, felkészítő tanáraiknak, valamint az őket támogató szervezeteknek csütörtökön a Parlamentben. Palkovics László szerint a diákolimpikonok példaképek, és a tehetséggondozás alapvető nemzeti ügy. Tovább »

Balog: a felsőoktatási törvénymódosítás Magyarország, a magyarok érdekeit szolgálja

2017. április 4., kedd · 15 hozzászólás

Balog ZoltánA külföldi egyetemek ügyében javasolt törvénymódosítás Magyarország, a magyarok érdekeit szolgálja, az új szabályok betarthatóak, “jogokat biztosítanak, és nem előjogokat” – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a felsőoktatási törvényt módosító javaslat keddi összevont vitáját megnyitó expozéjában, az Országgyűlésben. Tovább »

Következő oldal »