Fidesz: a balliberális kormányok elvettek egyhavi nyugdíjat, és az egekig emelték a rezsit

2017. június 6., kedd · 13 hozzászólás

selmeczi

A balliberális kormányok idején elvettek egyhavi nyugdíjat, és az egekig emelték a rezsit – mondta Selmeczi Gabriella, a parlament népjóléti bizottságának kormánypárti elnöke kedden, emlékeztetve: az Országgyűlés délután – ellenzéki kezdeményezésre – nyugdíjpolitikai vitanapot tart. Tovább »

Rétvári: 32 milliárdos forrás nyílhat nyugdíjprémiumra

2017. június 6., kedd · 2 hozzászólás

Rétvári Bence; ADENAUER, Konrad

Több mint 32 milliárd forint juthat nyugdíjprémiumra 2018-ban. Most először szerepel ilyen forrás a büdzsé tervezetében – mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján kedden. Tovább »

Megéri-e az életbiztosítás? Kiszámoltuk!

2017. június 6., kedd · Hozzászólok

happy-family-1316701

Az anyagi biztonság megvalósítása mindannyiunk életében fontos. Nem csak a havi jövedelmi viszonyok tekintetében van ez így, hanem megtakarításaink kapcsán is. Néhány évtizeddel ezelőtt rendszerint a lekötött bankbetétek mellett döntöttünk, azóta azonban a lehetőségeink jelentősen kibővültek. Ma már elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a tulajdonképpen minimálisnak nevezhető hozamot biztosító lekötések mellett tegyük le a voksot. Helyettük sokan gondolkodnak el kifejezetten a megtakarítással kombinált életbiztosításokon, melyek több tekintetben is hasznosnak bizonyulnak. Az egyszeri díjas, befektetési életbiztosítások segítségével pedig akár 3-8 százalékos éves hozam is elérhetővé válik. Tovább »

Rogán: a határkerítés elbontása egész Európa biztonságát fenyegetné

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

A Magyarország déli határszakaszán felállított kerítés elbontásának ötlete rendkívül veszélyes, mert azzal veszélybe sodornák Magyarország és egész Európa biztonságát – mondta a Miniszterelnöki kabinetiroda vezetője a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban péntek este, a nemzeti konzultációról tartott fórumon és az azt megelőző sajtótájékoztatón. Tovább »

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

2017. május 19., péntek · Egy hozzászólás

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne – közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Következő oldal »