Már az olimpiai kvóta lebeg az SZKE korisainak szeme előtt

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

Remekül kezdődött az idény a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői számára. Jászapáti Petra három arannyal és egy ezüsttel, Kónya Zsófia két bronzéremmel zárta az országos bajnokságot. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: teljesítette az elvárásokat Jászapáti Petra az Európa-bajnokságon

2017. január 20., péntek · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Egy arannyal és hat ezüstéremmel tért haza a torinói rövidpályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságról a magyar csapat. Az ezüstöt szerző 3000 méteres női váltónak tagja volt az SZKE két versenyzője, Jászapáti Petra és Kónya Zsófia is. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: két magyar csúcs a pénteki világkupa selejtezőkben

2016. november 5., szombat · Hozzászólok

mkosz

Két magyar csúcs is született a rövidpályás gyorskorcsolyázók calgaryi világkuparajtának pénteki selejtezőiben: Liu Shaolin Sándor 1500, míg Jászapáti Petra 500 méteres döntötte meg az országos rekordot. Tovább »

A Biacsi-ikrek és Jászapáti Petra vehették át idén a Szeged Sportolója kitüntetést + FOTÓK

2016. május 19., csütörtök · 12 hozzászólás

ev_sportoloja_dij04_gs

Csütörtök délután, a Szeged napja ünnepségsorozat keretein belül átadták Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának sportdíjait a városházán. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra országos bajnok lett összetettben

2015. szeptember 7., hétfő · Hozzászólok

jaszapati_petra_ob

Szeptember 5-6. között rendezték Budapesten a gyakorló jégcsarnokban a rövidpályás gyorskorcsolyázók 2015/2016-os évadjának országos bajnokságát, amelyen óriási szegedi siker született Jászapáti Petra révén.
Tovább »

Gyorskorcsolya: közösen ünnepeltek az SZKE versenyzői + FOTÓK

2015. március 31., kedd · Hozzászólok

jegkorisok04kf

Hétfőn délután közös, családias hangulatú ünnepséget tartott a Szegedi Korcsolyázó Egyesület a műjégpályán, ahol a klub Eb-ről hazatért versenyzőjét, valamint a közelmúltban MOL Tehetséggondozásért Díjban részesült edzőt, Szabó Krisztiánt köszöntötte. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Oszakában

2015. március 2., hétfő · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Jászapáti Petra és Farkas Tamás személyében a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két versenyzője is rajthoz állt a február 27. és március 1. között Japánban rendezett rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságán.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: a szezon legfontosabb versenye következik két szegedi tehetség számára

2015. február 19., csütörtök · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Február 27. és március 1. között Japánban rendezik a rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságát. Az oszakai tornán a Szegedi Korcsolyázó Egyesület (SZKE) két versenyzője is részt vesz.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Grazból

2014. december 4., csütörtök · Hozzászólok

Szocsi2014 - Rövidpályás gyorskorcsolya

A hétvégén a rövidpályás gyorskorcsolyázók Danubia Series elnevezésű versenysorozata 2. állomásához érkezett Grazban, ahol a Szegedi Korcsolyázó Egyesület négy versenyzője állt rajthoz.
Tovább »

Hat SZKE-érem a tizenkettedik Tisza-kupán + FOTÓK

2014. január 26., vasárnap · Hozzászólok

gyorskorcsolya24_gsA hét végén rendezték a szegedi műjégpályán a XI. Mol-Tisza Kupa nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyázó versenyt. A szlovák, szlovén, román, lengyel, cseh, szerb és magyar versenyzőket felvonultató mezőnyben látványos „vérre” menő csaták zajlottak izgalmas előzésekkel, látványos esésekkel, heroikus küzdelmekkel.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: fényes érmes szegedi sikerek a junior Európa Kupán + FOTÓK

2013. március 18., hétfő · Hozzászólok

Az elmúlt hétvégén március 15-17 között az olaszországi Baselga di Piné városában rendezték a rövidpályás gyorskorcsolyázók idei utolsó rangos eseményét, a junior Európa Kupát.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra aranya

2013. március 4., hétfő · Hozzászólok

A hétvégén rendezték a lengyelországi Elblag városában a Duna Kupa harmadik, egyben utolsó fordulóját, ahol a tét a junior Európa Kupára való kijutás volt. A Szegedi Korcsolyázó Egyesületből két válogatott versenyző, Jászapáti Petra és Somodi Máté vett részt a megmérettetésen.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: 8 szegedi érem a jubileumi Tisza Kupán + VIDEÓ, FOTÓK

2013. január 20., vasárnap · Hozzászólok

Szombaton és vasárnap rendezték meg a jubileumi X. Tisza Kupa nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyázó versenyt a szegedi műjégpályán az SZKE szervezésében, négy ország 80 versenyzőjének részvételével.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi aranyak az ob-n

2010. március 4., csütörtök · Egy hozzászólás

Aranyérmekkel tértek haza a Szegedi Korcsolyázó Egyesület tagjai a rövidpályás gyorskorcsolyázók utánpótlás országos bajnokságáról. Kónya Zsófia, Jászapáti Petra és Simon-Jójárt Richárd szerzett bajnoki címet.
Tovább »