A főbérlőjének a lakását is kipakolta a „szegedi kaméleon”

2017. július 18., kedd · 5 hozzászólás

chovanecz_kata006kf

Nemcsak pénzt csalt ki emberektől egy negyvenes éveiben járó szegedi férfi, legutóbb főbérlőjének lakását pakolta ki. A tulajdonos feljelentést tett, így egyre szaporodnak azok az ügyek, amelyekben a rendőrség nyomoz a „szegedi kaméleon” ellen. Tovább »

VIP-parkolóbotrány: Botka MSZP-s kifizetőhellyé tette Szegedet?

2017. július 14., péntek · 19 hozzászólás

szabo_balint_mako

Költségvetési csalás, hivatali vesztegetés, valamint hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt tett feljelentést a Makói Rendőrkapitányságon Szabó Bálint. A jogász állítja, több mint másfél millió értékben kapott kombinált szegedi parkolóbérleteket egy korábbi MSZP-s országgyűlési képviselő, akinek semmi köze nem volt az érintett időszakban a megyeszékhelyhez, s ezzel megvalósulhatott a tiltott pártfinanszírozás is. Tovább »

Hamisan vádolta meg Botka titkárnője – feljelentés tett Szabó Bálint

2017. május 31., szerda · 25 hozzászólás

szabo-b1

A nő azt állította, hogy két kézzel megfogta és ellökte őt Szabó Bálint, a jogászt rendőrök vitték el, s garázdasággal vádolták. A Szegedi Járásbíróság felmentette Szabót, aki az ellene felhozott hamis vád miatt feljelentést tett az ügyészségen. „Lassan nem marad olyan közvetlen munkatársa Botka Lászlónak, aki valamilyen büntetőügyben ne lenne személy szerint érintett vagy elkövető” – összegzett. Tovább »

Nemcsak nőket csapott be a szegedi csaló – a négy feljelentő között két férfi is

2017. május 10., szerda · 4 hozzászólás

pénz_bér_fizetés

Téved, aki azt hiszi, hogy csak egyedülálló nőktől lehet pénzt kicsalni, a megnyerő fellépésű szegedi csaló nemcsak Chovanecz Katát és más hölgyeket ejtett át, hanem középkorú vállalkozókat is lehúzott. Egyiküket 10 millióval, a férfi nemrég tett feljelentést a Szegedi Rendőrkapitányságon, míg Pugner Zoltánnak 4,5 milliója bánta hiszékenységét. Tovább »

Több mint 2,5 milliót csaltak ki a szegedi nőtől, Kata nem hagyja magát

2017. április 13., csütörtök · 26 hozzászólás

becsapott_no001kf

Egy megnyerő fellépésű csaló áldozata lett Chovanecz Kata, a gyermekeit egyedül nevelő édesanya 2,65 millió forintot adott kölcsön egy férfinak, bízva az ígéretben, hogy néhány napon belül visszakapja a pénzt, méghozzá haszonnal. A pénz nincs meg, de a szegedi nő nem hagyja magát, feljelentést tett és a Facebookon további károsultakat keres. Tovább »

Csődbűncselekmény gyanújával újabb feljelentés Szeviép-ügyben

2017. április 10., hétfő · 44 hozzászólás

szabo_balint_repuloter02_gs

Csődbűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tett a járási ügyészségen a Szeviép-károsultak egy részét képviselő jogász a Biztonsági Üzem Kft.-vel kapcsolatban. A céget annak felszámolásáig vezető férfi jelenleg a szegedi repülőtér igazgatója, akihez talicskával ment a károsultak pénzéért immár másodízben Szabó Bálint, a meg nem térült 429 millió forintot kérve a két tucat károsult nevében. Tovább »

Lázár: Január végén találkozik Orbán Viktor és Botka László Szegeden (FRISSÜL)

2017. január 12., csütörtök · 23 hozzászólás

Kovács Zoltán; Lázár János

Lázár János a mai napon egyeztetett Botka Lászlóval a miniszterelnök szegedi látogatásával kapcsolatban. Orbán Viktor január 30-án látogat majd Szegedre. A csütörtöki Kormányinfón Lázár János elmondta, a kormányfő együttműködést ajánl a városnak. Tovább »

Leszavazta a többség, így nem kap év végi jutalmat Algyő polgármestere

2016. november 18., péntek · 8 hozzászólás

algyoi_testuleti06_gs

Parttalan, személyeskedéssel fűszerezett viták jellemezték az algyői képviselő-testület ülését, amelyen ismételten több órát foglalkoztak a betelepülni kívánó görög vegyi üzemmel, részben olyan kérdéseket boncolgatva, amelyeket már hónapok óta ismételgetnek. A Fidesz-frakció és a volt településvezető szavazatával döntöttek arról is, hogy egyedül Molnár Áron polgármester ne kapjon jutalmat év végén, ami jól jelzi, milyen paprikás is a hangulat a nagyközségben. Tovább »

Cserepes sori piac: folyamatban a per, miközben okafogyottá vált

2016. június 25., szombat · 15 hozzászólás

szabo_balint_torvenyszek004kf

Igaz, okafogyottá vált a Cserepes sori piac kereskedői által indított peres eljárás, mert Rácz Attila visszamondta a felmondásokat, mégis folytatódik a per, az alperes, vagyis a többségi önkormányzati tulajdonban lévő társaság ugyanis elfelejtette értesíteni a Szegedi Járási Bíróságot a fejleményekről. Tovább »

Következő oldal »