Nem engedték Botka közelébe Szabó Bálintot – a jogász nem tudta átadni a csekket Szeged polgármesterének + FOTÓK

2017. augusztus 21., hétfő · 8 hozzászólás

botka_szabo_balint_mako32_gs

Egy másfél millió forintos sárga csekkel várta Makón Szabó Bálint Botka Lászlót, így szemléltetve azt, hogy a politikus az MSZP megyei elnökeként valamilyen furcsa okból öt éven át ingyenes szegedi VIP-parkolóbérletet adott Gazdag János makói alelnöknek. Három biztonsági ember tartotta távol a jogászt a szocialista miniszterelnök-jelölttől. Tovább »

Fidesz: minél hamarabb kártalanítani kell a Czeglédy-ügyben becsapott diákokat!

2017. augusztus 10., csütörtök · 5 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Fidesz a Czeglédy-ügyben azt tartja a legfontosabbnak, hogy minél hamarabb kártalanítsák a becsapott diákokat – ismertette a kormánypárt véleményét újságírók előtt Budai Gyula képviselő. Tovább »

Újabb őrizetbe vétel a Czeglédy-ügyben (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 10., csütörtök · 5 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Csongrád Megyei Főügyészség a mai napon indítványt tett a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója felé, hogy rendelje el annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a Humán Operátor Zrt-hez köthető bűnszervezet keretében egy bodajki székhelyű iskolaszövetkezet vezetőjeként követett el költségvetési csalást. A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. Tovább »

Hollik: a kormány nézzen utána Czeglédy Csaba közérdekű adatigényléseinek

2017. augusztus 6., vasárnap · 3 hozzászólás

czegledy_csaba08_gs

A kormánypártok azt kérik a kabinettől, nézzen utána, hogy a hárommilliárd forintos áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba milyen közérdekű adatokat kért ki az MSZP és a DK nevében – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Havi kétmilliót keres az előzetesben Czeglédy Csaba (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 3., csütörtök · 4 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

Több ezer diákmunkás bérével maradt adós, mégis havi bruttó 2,4 millió forintot forintot keres Czeglédy Csaba a Human Operator Zrt. elnökeként – írja az Origo.hu-ra hivatkozva a Magyar Idők. Tovább »

Fidesz: Czeglédyt fizetik, a diákokat nem

2017. augusztus 1., kedd · 3 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy a költségvetési csalás gyanúja miatt hetedik hete előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba továbbra is kapja a fizetését a szombathelyi önkormányzattól, miközben az ügyben károsult több ezer diák hiába várja a pénzét – mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján. Tovább »

Századvég: még a baloldaliak is lemondatnák Czeglédy Csabát

2017. július 27., csütörtök · Hozzászólok

czegledy_csaba03_gs

A Századvég Alapítvány közvélemény-kutatása szerint a felnőtt magyar lakosság többsége értesült Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának ügyéről, és még a baloldali szavazók többsége is úgy gondolja, hogy a szocialista politikusnak le kellene mondania az MSZP-ben betöltött tisztségéről. A felmérés eredményét el az M1 aktuális csatornán ismertették csütörtökön. Tovább »

Következő oldal »