Szabó Bálint: A parkolóbotrány és a Czeglédy-ügy csak a jéghegy csúcsa

2017. június 23., péntek · 17 hozzászólás

cof

A jogász botrányosnak tartja, hogy a baloldali politikusok nem a Czeglédy nevéhez köthető diákszövetkezet, vagy a Szeviép károsultjaival szolidárisak, hanem azzal az ügyvéddel, akit több milliárdos adócsalásban való részvétellel vádolnak. Felszólította Botka Lászlót, hogy a „tegyünk igazságot” szlogent először azok érdekében alkalmazza, akiket ezen ügyek miatt ért kár. Tovább »

Botka szolidaritását hiányolja a baloldal

2017. június 17., szombat · 21 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules018kf

Az egész MSZP-ben és a baloldalon megütközést keltett, hogy Botka László rögtön etikai vizsgálatot rendelt el saját ügyvédje, a párt szombathelyi frakcióvezetője, Czeglédy Csaba ellen, akit költségvetési csalás gyanújával helyeztek előzetes letartóztatásba – írja a Magyar Idők. Tovább »

A Czeglédy-ügy hullámai a szegedi bérlakásokhoz is elkísérték Botkát + FOTÓK

2017. június 16., péntek · 13 hozzászólás

botka_ikv01_gs

A Fidesz-kormány rendszeresen a büntetőjog eszközeivel szeretné megoldani a politikai vitáit – jelentette ki pénteken Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, aki szerint a kormány az elmúlt években tucatnyi szocialista politikust hurcolt meg koholt vádak alapján. Tovább »

Botka ügyvédje, Czeglédy Csaba előzetesben, bilincsben vitték el + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. június 15., csütörtök · 44 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

Elrendelte a Szegedi Járásbírság Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását több mint egy órás meghallgatása után. A Csongrád Megyei Főügyészség június 15-én tett indítványt a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el egy munkaerő közvetítéssel foglalkozó, több milliárdos adócsalással gyanúsított bűnszervezet 9 tagjának előzetes letartóztatását – írja a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Következő oldal »