Czeglédy bűnszervezete “kampánypénzt gyártott” az MSZP-nek és a DK-nak

2017. október 15., vasárnap · 7 hozzászólás

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a Czeglédy Csabához köthető bűnszervezetnek az volt a feladata, hogy “kampánypénzt gyártson” az MSZP-nek és a DK-nak; az ügyvéd nem más, mint a baloldal és Gyurcsány Ferenc strómanja. Tovább »

Deutsch az OLAF-hoz fordul a Czeglédynek adott Altus-kölcsön miatt

2017. október 12., csütörtök · 2 hozzászólás

Az Európai Unió csalás elleni hivatalához, az OLAF-hoz fordul Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő amiatt, hogy Gyurcsány Ferenc cége, az uniós megbízást is elnyerő Altus 80 millió forintot adott Czeglédy Csabának, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. Tovább »

Három újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Czeglédy-ügyben

2017. október 11., szerda · 6 hozzászólás

Három újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Czeglédy-ügyben, az ügyészség kezdeményezte a Humán Operátor Zrt. egykori alkalmazottainak előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t. Tovább »

Gulyás: Gyurcsány Ferenc pénzelte Czeglédy Csabát

2017. október 9., hétfő · Hozzászólok

A Czeglédy-ügyben a Demokratikus Koalíciónak (DK) és az egész magyar baloldalnak politikai felelőssége van – mondta a Fidesz frakcióvezetője hétfőn újságíróknak, miután találkozott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnökével és a megkárosított diákok küldöttségével. Tovább »

Fidesz: Gyurcsánynak nyilatkoznia kellene a Czeglédy-ügyben

2017. október 8., vasárnap · 5 hozzászólás

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint továbbra is hallgat Gyurcsány Ferenc, “a baloldal vezére” a Czeglédy-ügyben, holott színt kellene vallania, miért pénzeli “átlátszó kölcsönszerződések alapján” az ügyvédet és bűnszervezetét. Tovább »

Károsult diákok üdvözlik a DiákÉsz Czeglédy-ügyben írt segítségkérő levelét

2017. október 5., csütörtök · 6 hozzászólás

Üdvözlik, hogy a Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉsz) a miniszterelnökhöz és a házelnökhöz fordult a Czeglédy Csaba cége által megkárosítottak állami kártalanításának segítése ügyében – mondta két érintett diák csütörtökön Budapesten. Tovább »

Czeglédy Csaba is Ausztriában rejtegette a vagyonát – mondta a Fidesz

2017. október 4., szerda · 3 hozzászólás

Czeglédy Csaba szombathelyi MSZP-s közgyűlési képviselő, a szocialisták ügyvédje ugyanúgy Ausztriában rejtegette a vagyont, “mint elődje”, Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, a párt egykori elnökhelyettese – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten. Tovább »

Tovább kutat a pénzek után az ügyészség a Czeglédy-ügyben

2017. október 4., szerda · 2 hozzászólás

Jogsegélykérelemmel fordult az osztrák hatóságokhoz az állami költségvetésnek több mint hárommilliárd forintos vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt indult Czeglédy-ügyben a Csongrád Megyei Főügyészség – tájékoztatta Szanka Ferenc szóvivő szerdán az MTI-t. Tovább »

A házelnöktől és a kormányfőtől kér segítséget a DiákÉSZ a Czeglédy-ügy károsult diákjainak

2017. október 2., hétfő · 2 hozzászólás

Levélben fordult a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Kövér László házelnökhöz, azért, hogy segítsék a Czeglédy Csaba cége által megkárosított diákok állami kártalanítását, valamint segítsenek visszaállítani a közbizalmat az iskolaszövetkezeti piac iránt – mondta a szervezet elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Szabó: Fizessenek a gazdagok, fizessen Czeglédy!

2017. szeptember 28., csütörtök · 10 hozzászólás

Sajtótájékoztatón jelentette be Szabó Bálint, hogy a diákok mellett már a felnőtt dolgozók is követelik a Czeglédy Csaba vezette cégtől elmaradt bérüket. Több ezer károsult – diák és felnőtt – van már most is, számuk még nőhet. Tovább »

Az elcsalt pénz nagy része pártkasszákba kerülhetett

2017. szeptember 14., csütörtök · 3 hozzászólás

Felmerül a gyanúja annak, hogy a Czeglédy Csaba által költségvetési csalással megszerzett, illetve a büdzsébe be nem fizetett csaknem 3,5 milliárd forint jelentős része az MSZP és a DK pártkasszájába kerülhetett – mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön Szombathelyen, a városház előtt újságíróknak. Tovább »

Kiderítenék, honnan lett aranya a szombathelyi MSZP-snek

2017. szeptember 12., kedd · 2 hozzászólás

A szombathelyi önkormányzat jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága vagyonnyilatkozati eljárást indított a költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csabával, az MSZP-DK-Együtt-frakció önkormányzati képviselőjével szemben – közölte a bizottság elnöke, Takátsné Tenki Mária (Fidesz-KDNP). Tovább »

Magyar Idők: vizsgálják a vádakkal teli levelet Czeglédy-ügyben

2017. szeptember 8., péntek · Hozzászólok

A bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással gyanúsított szocialista politikus, az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba ügyében vádakkal teli elektronikus levelet küldött szét a sajtó egy részének egy férfi. Tovább »

Budai Gyula: Szegedig is elér az MSZP korrupciós gépezete

2017. szeptember 7., csütörtök · 8 hozzászólás

A Hagyó-per csak egy láncszeme a szocialisták korrupciós gépezetének, amelynek szegedi szálai is vannak Czeglédy-ügy révén – közölte Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő a Szegedi Ítélőtábla előtt tartott sajtótájékoztatóján. Megítélése szerint Magyarországot százmilliárdos kár érte, s ezek a botrányos ügyek mind Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején kezdődtek. Tovább »

Nem engedték Botka közelébe Szabó Bálintot – a jogász nem tudta átadni a csekket Szeged polgármesterének + FOTÓK

2017. augusztus 21., hétfő · 61 hozzászólás

botka_szabo_balint_mako32_gs

Egy másfél millió forintos sárga csekkel várta Makón Szabó Bálint Botka Lászlót, így szemléltetve azt, hogy a politikus az MSZP megyei elnökeként valamilyen furcsa okból öt éven át ingyenes szegedi VIP-parkolóbérletet adott Gazdag János makói alelnöknek. Három biztonsági ember tartotta távol a jogászt a szocialista miniszterelnök-jelölttől. Tovább »

Fidesz: minél hamarabb kártalanítani kell a Czeglédy-ügyben becsapott diákokat!

2017. augusztus 10., csütörtök · 5 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Fidesz a Czeglédy-ügyben azt tartja a legfontosabbnak, hogy minél hamarabb kártalanítsák a becsapott diákokat – ismertette a kormánypárt véleményét újságírók előtt Budai Gyula képviselő. Tovább »

Újabb őrizetbe vétel a Czeglédy-ügyben (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 10., csütörtök · 5 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Csongrád Megyei Főügyészség a mai napon indítványt tett a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója felé, hogy rendelje el annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a Humán Operátor Zrt-hez köthető bűnszervezet keretében egy bodajki székhelyű iskolaszövetkezet vezetőjeként követett el költségvetési csalást. A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. Tovább »

Hollik: a kormány nézzen utána Czeglédy Csaba közérdekű adatigényléseinek

2017. augusztus 6., vasárnap · 3 hozzászólás

czegledy_csaba08_gs

A kormánypártok azt kérik a kabinettől, nézzen utána, hogy a hárommilliárd forintos áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba milyen közérdekű adatokat kért ki az MSZP és a DK nevében – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Havi kétmilliót keres az előzetesben Czeglédy Csaba (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 3., csütörtök · 4 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

Több ezer diákmunkás bérével maradt adós, mégis havi bruttó 2,4 millió forintot forintot keres Czeglédy Csaba a Human Operator Zrt. elnökeként – írja az Origo.hu-ra hivatkozva a Magyar Idők. Tovább »

Fidesz: Czeglédyt fizetik, a diákokat nem

2017. augusztus 1., kedd · 3 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy a költségvetési csalás gyanúja miatt hetedik hete előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba továbbra is kapja a fizetését a szombathelyi önkormányzattól, miközben az ügyben károsult több ezer diák hiába várja a pénzét – mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján. Tovább »

Századvég: még a baloldaliak is lemondatnák Czeglédy Csabát

2017. július 27., csütörtök · Hozzászólok

czegledy_csaba03_gs

A Századvég Alapítvány közvélemény-kutatása szerint a felnőtt magyar lakosság többsége értesült Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának ügyéről, és még a baloldali szavazók többsége is úgy gondolja, hogy a szocialista politikusnak le kellene mondania az MSZP-ben betöltött tisztségéről. A felmérés eredményét el az M1 aktuális csatornán ismertették csütörtökön. Tovább »

Fidesz: az MSZP és a DK számoljon el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel!

2017. július 20., csütörtök · 15 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Fidesz ismét felszólítja az MSZP-t és a DK-t: számoljanak el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel a Czeglédy-ügyben, ahelyett, hogy a fiatalokat átvágó, adócsaló ügyvéd mögé állnak. Tovább »

A Czeglédy-ügy újabb gyanúsítottjának előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság

2017. július 14., péntek · 2 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Czeglédy-ügy újabb gyanúsítottjának előzetes letartóztatását rendelte el a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája, nem jogerősen – tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t. Tovább »

Újabb gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség a Czeglédy-ügyben

2017. július 13., csütörtök · 15 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Csongrád Megyei Főügyészség a Szombathelyről irányított iskolaszövetkezetek működésével kapcsolatos költségvetési csalás gyanúja miatt folytatott ügyben újabb gyanúsított előzetes letartóztatás indítványozta a Szegedi Járásbíróságnál. Tovább »

Kilenc gyanúsított előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozza az ügyészség a Czeglédy-ügyben

2017. július 11., kedd · Egy hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Csongrád Megyei Főügyészség a Szombathelyről irányított iskolaszövetkezetekkel összefüggésben elkövetett költségvetési csalás ügyében letartóztatott kilenc gyanúsított előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozta a Szegedi Járásbíróságnál. Tovább »

Hollik István: Botkának is jutott az elcsalt milliárdokból?

2017. július 10., hétfő · 32 hozzászólás

nogradi_hollik_sajttaj002kf

A szegediek tudnak Botka László vagyonnyilatkozatának visszásságairól, ezért arra kérjük, a városban élők kedvéért tisztázza az anyagi helyzetét – jelentette ki a kereszténydemokrata képviselő hétfőn. Tovább »

Fidesz: a Czeglédy által vezetett bűnszervezet vélhetően különböző szolgáltatásokat végzett a szocialistáknak

2017. július 9., vasárnap · 16 hozzászólás

Czeglédy Csaba

Erős a gyanú, hogy a Czeglédy Csaba által vezetett bűnszervezet különböző szolgáltatásokat végzett a szocialistáknak – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Egy kilogramm befektetési aranyat foglaltak le egy osztrák széfből a Czeglédy-ügyben

2017. július 7., péntek · 18 hozzászólás

arany_kincs_penz

Egy kilogramm befektetési aranyat foglaltak le egy osztrák pénzintézet széfjéből az ügynevezett Czeglédy-ügyben – erről az ügyben eljáró Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője beszélt az ügyészségi szervezet pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Következő oldal »