Balhé

Nem volt pénze, de mindenáron alkoholhoz akart jutni

Nem volt pénze, de mindenáron alkoholhoz akart jutni

2022. november 28., hétfő
Nem volt pénze, de mindenáron alkoholhoz akart jutni

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki idén tavasszal egy helyi dohányboltban lépett fel erőszakosan, miután az eladó nem akarta őt kiszolgálni – tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Saághy Flóra közölte a vádirat szerint a vádlott idén március 27-én, az esti órákban ittas állapotban megjelent az egyik belvárosi trafikban, ahol szeszes italokat akart vásárolni, azonban mivel nem volt nála elég pénz, az eladó sztornózta a vásárlását, így üres kézzel volt kénytelen távozni.

Egy óra elteltével a férfi újra megjelent az üzletben, de mivel az eladó tudta, hogy nincsen pénze a vásárlásra, közölte vele, hogy pénz hiányában továbbra sem tudja őt kiszolgálni. A férfi ekkor indulatossá vált, a kassza plexifalába ököllel beleütött, melynek következtében a pulton elhelyezett tárgyak leestek.

A vádlott ezután sem volt hajlandó távozni, az üzletet csak az eladó hívására a helyszínre érkező rendőrök felszólítására hagyta el. Az elkövetőt a járási ügyészség garázdaság vétsége elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.