ARC

Jó Arc – vacsorát ajándékoztunk, SZIN-bérletet „csomagolunk”

Jó Arc – vacsorát ajándékoztunk, SZIN-bérletet „csomagolunk”

2012. június 14., csütörtök
Jó Arc – vacsorát ajándékoztunk, SZIN-bérletet „csomagolunk”

Kisorsoltuk Jó Arc rovatunk első győztesét, aki barátjával, barátnőjével, szerelmével egy hangulatos, kétszemélyes vacsorát tölthet el a Pick Söröző és Étteremben. Szerencsés nyertesünk Nesserine Dadache, aki a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakos hallgatója. Játékunk folytatódik SZIN-bérletekért!

Nyertesünk elmondása szerint ha szórakozásról van szó, kedveli a különlegességeket, úgyhogy neki mindenképpen telitalálat a kétszemélyes vacsora a Pick éttermében, hiszen az ételkülönlegességekkel és halételekkel színesített kínálatok közt minden ínyenc talál magának kedvére való fogást.

Nesserine Dadache

rovatunk 15. szereplője volt, s ezúton gratulálunk nyereményéhez! De ne csüggedjenek a Jó Arc rovatunk nyeremény nélkül maradt szereplői sem, illetve figyeljék portálunkat azok, akiket a jövőben választunk ki. A régi arcok közt ugyanis folyamatosan sorsolunk majd ki meglepetéseket, június 15-én pedig indul új nyereményjátékunk azok között, akik e naptól július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek. Közülük az a szereplő, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán a cikke alatt július 15-éig bezárólag, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.