Hírzóna

Nem tetszik Ujhelyinek, hogy hazaárulásért jelentenék fel Jávort és Szanyit

Nem tetszik Ujhelyinek, hogy hazaárulásért jelentenék fel Jávort és Szanyit

2017. november 20., hétfő
Nem tetszik Ujhelyinek, hogy hazaárulásért jelentenék fel Jávort és Szanyit

A Demokratikus Nemzeti Néppárt feljelentést tesz Szanyi Tibor, (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), valamint Jávor Benedek (Párbeszéd) Európai Parlamenti képviselők ellen, hazaárulás bűntettének alapos gyanúja miatt - írta meg az

MNO.hu

egy MTI közlemény alapján. A lap szerint a párt arra utalt a lépéssel, hogy az említett balliberális képviselők támogattak azt, hogy az Európai Parlament november 16-án jóváhagyja a menekültügyi rendszert, azaz a dublini rendelet reformtervezetéről készített jelentést. Egyébként a Btk. vonatkozó szakasza szerint ezért 10-15 év börtön is járhat.

"Ha erre most a kormányzat újabb, "hazaárulózós" lejárató kampányt épít, akkor minden szolidaritásommal kiállok képviselőtársaim mellett. Azzal együtt is, hogy jómagam tartózkodtam az idézett szavazáson"

- tette ki a cikket Ujhelyi István, MSZP-s EP képviselő,

aki rettentően aktív mostanában

. Annak ellenére teszi ezt, hogy saját bavallása szerint már belátta, az állandó, felülről nyitott kvóta és a rugalmatlan szankciók nem megvalósíthatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.