Írjon nekünk

Videó

“Ideje felébREDni!” – Ujhelyi István bedühödött!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Facebook posztban akadt ki Ujhelyi István volt MSZP-s alelnök. Mint az elhangzott új mozgalmat indít, mert nem kíván többé részese lenni az „együttműködni képtelen” baloldali ellenzéki pártoknak.

Rendhagyó sajtótájékoztatón jelentette be kedden délután Ujhelyi István európai parlamenti képviselő, hogy új mozgalmat indít. Ígérete szerint a Radikális Európai Demokraták (RED) nevű mozgalom nem lesz tiszavirágéletű, a választásokig s azután is radikális válaszokat fog majd adni a Magyarországot és Európát fenyegető új kihívásokra –írja a Pesti Srácok.

Az Európai Parlament strasbourgi épületéből jelentkezett be élőben saját Facebook-oldalán Ujhelyi István volt MSZP-s alelnök, hogy elmondja, mennyire elege van párttársaiból és az ellenzéki politikusokból, amiért képtelenek összefogni és érdemi lépéseket tenni a kormány intézkedései ellen.

A videóban többször elhangzott miért dühös Ujhelyi:

“Dühös vagyok, ellenzéki politikusként különösen különösen, mert önök, választók, akik otthon ülnek és azt várnák el tőlünk, hogy végre tegyünk valamit, és egy sokkal erőteljesebb, közös fronttal váltsuk le ezt a kormányzatot, önök egészen biztos, hogy elégedetlenek azzal a teljesítménnyel, amit így, az egész ellenzék közösen nyújtott az elmúlt időszakban.”

– mondta el a politikus, majd hozzátette “kevés a düh egy politikus részéről”. Tudatta: mióta lemondott az MSZP alelnöki tisztségéről, nagyon sokan keresték meg azzal, hogy ne hagyja abba a megkezdett munkát.

Ezért döntöttek úgy a barátaival, fiatal „szakértőkkel”, kollégákkal, valamint magyarországi civilekkel és politikusokkal,

“hogy ideje „felébREDni”, és egy olyan mozgalmat indítani, amely „érzi és látja, hogy egy ilyen időszakban radikális választ kell adni a problémákra”

– fogalmazott a videóban Ujhelyi.

“Ez lesz a Radikális Európai Demokraták mozgalma. Nem politikai párt. Nem szeretnék sem fél, sem 1, sem 10 százalékért a tavaszi parlamenti választásokon beszállni az együttműködni képtelen ellenzéki pártok sorába. Ez olyan mozgalom, amely a választásokig és a választások után is Európa ügyét, az európai demokrácia és Magyarország viszonyát fogja zászlóra tűzni az összes akciójában”

– hangsúlyozta a a mozgalom lényegét.

Ha ön is kíváncsi rá mint mondott Ujhelyi nézze meg a videóban:

Kommentek

Videó

Karácsonyi meglepetés: Fiú unokát hoz a jövő év B. Nagy Lászlónak

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Ezt abból a videóból tudjuk, amit tegnap este tett ki a Facebook oldalára a fideszes országgyűlési képviselő.

Tovább olvasom

Videó

Így gyűjti az aláírásokat a “Botka-terv” ellen a szegedi Fidesz!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Riport jön a lépcsőházakból, ahol mindenki megmondja a magáét. Nem is kicsit!

Tovább olvasom

Bulvár

Egy kis szorongás délről!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vidámnak a legkevésbé sem mondható albummal jelentkezett a szegedi Balkan Shadows zenekar. A tavaly egy videó klippel debütáló banda egy év elteltével jelentette meg a Magamra Tűvel Vésem címet viselő 5 számos kislemezét.

Tovább olvasom

Aktuál