Magyar Hírlap: Szeviép-milliók Ujhelyi sofőrjének

2017. március 10., péntek · 24 hozzászólás

szeviep_demonstracio01_gs

A szegedi csoda sikereiben fürdő cégvezetők néhány évig bujkáltak Szegeden, a Botka-féle városvezetés pedig még azt is igyekezett elfelejteni, hogy a Szeviéppel közös gazdasági társaságot alapítottak – mondták a Magyar Hírlap forrásaink a cég tizenegymilliárd forintos csődjéről. Tovább »

Ujhelyi: elérhető közelségbe került az európai fiatalok számára ingyenes Interrail bérlet terve

2016. szeptember 19., hétfő · Hozzászólok

Elérhető közelségbe került az uniós fiatalok számára ingyenes Interrail vasúti bérlet terve, miután az erről szóló javaslatot Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti (EP-) frakciójának vezetője is támogatásáról biztosította – közölte Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő hétfőn az MTI-vel.
Tovább »

Az MSZP reformcsomagot készített az Európai Unió “újraegyesítése” céljából

2016. augusztus 28., vasárnap · Hozzászólok

Átfogó reformcsomagot állított össze az MSZP az Európai Unió “újraegyesítése” céljából, a konkrét módosításokat tartalmazó javaslatokat a következő napokban fogják ismertetni Brüsszelben – közölte vasárnap Ujhelyi István, a szocialista párt alelnöke és európai parlamenti (EP-) képviselője. Tovább »

A Botka-hiszti és az előrehozott választás esélyei

2016. július 14., csütörtök · 69 hozzászólás

kozgyules_varosi22_gs

Miután saját párttársai szavazták le, Botka László 43 évesen válaszútra érkezett: beragad Szegeden, vagy megpróbál visszakapaszkodni az országos porondra? Milyen ambíciókat dédelget még? Meghozza-e valahára a döntését, egyáltalán lesz-e olyan helyzetben, hogy meghozhatja? És mit jelent mindez a változást akaró szegedi szerveződések számára? Tovább »

Szabó Bálint: Hívja vissza Báló Tamást Botka László!

2016. június 27., hétfő · 19 hozzászólás

szabo_baliont_sajttaj02_gs

Ma újabb tanúkat hallgattak meg a Szeviép-ügy tárgyalásán. Szabó szerint egyértelműen kiderült, hogy ugyan egy stróman volt Báló Tamás, Ujhelyi egykori sofőrje, de szerepet játszott a több mint 400 millió forint eltűnésében. Ezért követeli Botka Lászlótól, hogy hívja vissza az SZKT repülési üzletágának jelenlegi vezetőjét. Szabó szeretné, ha időközi választásokon értékelhetnék a szegediek Botka eddigi teljesítményét. Tovább »

Újabb 500 milliós szál a Szeviép-ügyben? – Az MVH is a cégcsoporttól bérelt irodákat

2016. április 11., hétfő · 14 hozzászólás

szabo_balint_sajttaj003kf

Aggályos, hogy pályáztatás nélkül a Szeviép-cégcsoporthoz köthető vállalkozásoktól bérelt irodákat Szegeden és Békés megyében az MVH – közölte Szabó Bálint jogász. Az adatokból kitűnik, hogy 500 milliónyi közpénz vándorolt a földművelésügyi miniszter irányítása alatt álló hivataltól a Szeviép érdekeltségi körébe tartozó két társasághoz, mely ügyben feljelentést is tett a jogász. Tovább »

Szegedi Jobbik: Ujhelyi István érdekeltségi köreihez vezetnek a Cserepes sori piacon a szálak?

2016. április 5., kedd · 7 hozzászólás

jobbik_sajttaj004

A szegedi Jobbik visszahívná a Cserepes sori piac élére kinevezett MSZP-s Rácz Attilát, a pénzügyi bizottság szerdán reggel tárgyalhatja az erről szóló, Tóth Péter nevével fémjelzett sürgősségi előterjesztést. Sajtótájékoztatóján aggasztónak nevezte, Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő érdekeltségi körébe tartozó személyek és cégek jelentek meg a piac környékén, erről is véleményt alkothat a baloldali többséggel működő pénzügyi bizottság holnap. Tovább »

Következő oldal »