MSZP: az elnökség és a választmány is támogatja Botka miniszterelnök-jelöltségét (FRISSÍTVE)

2017. május 20., szombat · 29 hozzászólás

Botka László

A szocialista párt elnöksége és választmánya is egyhangúlag támogatta szombaton, hogy Botka László szegedi polgármester legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje – jelentette be a két testület vezetője Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

2017. május 19., péntek · Egy hozzászólás

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne – közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Jogi, politikai és kommunikációs csörte várható a Botka-vagyon(nyilatkozat)ról

2017. május 17., szerda · 22 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules018kf

Hetek óta vezető téma a sajtóban az MSZP miniszterelnök-jelölt-jelöltjének vagyonnyilatkozata, miután kiderült, több dolgot is kihagyott belőle a luxuskörülmények között élő Botka László. A kormánypártok vagyonnyilatkozati eljárás indítását jelentették be a szegedi polgármester ellen, aki viszont folyamatosan perekkel fenyegetőzött politikusok és médiumok ellen egyaránt. Jogi szakértőt kérdeztünk polgármesteri és hozzátartozói bevallásról, luxusterepjáróról, Rolexről, elfelejtett telekről. Tovább »

Fidesz: Soros érdekében hazudnak a szocialisták

2017. május 16., kedd · 2 hozzászólás

A szocialisták annak érdekében, hogy Soros György érdekeit védjék, már megint szemrebbenés nélkül hazudnak, úgy táncolnak, ahogy Soros fütyül – reagálta a Fidesz-frakció kedden Bárándy Gergely, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának szocialista alelnökének kijelentéseire. Tovább »

Következő oldal »