Hírzóna

Ha algyői vagy nem lehet többé kifogásod a testedzés ellen

Ha algyői vagy nem lehet többé kifogásod a testedzés ellen

2017. november 23., csütörtök
Ha algyői vagy nem lehet többé kifogásod a testedzés ellen

Szerdán adták át a nagyközség felújított konditermét, ahol szolárium és szauna is található, így az algyőieknek nem kell többet a környező településekre járni kondizni.

Katona Antal, az üzemeltető Gyeviép Nonprofit kft. ügyvezetője elmondta, hogy az algyői sportközpontot a kezdetek óta a társaság üzemelteti, de régóta található ott egy konditerem-szauna-szolárium komplexum, amelyet eddig mindig bérbe adtak. – Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy átvesszük az üzemeltetését ezeknek az egységeknek. A terem és a szolárium is általános felújításon esett át, hiszen a korábbi állapotok finoman szólva is hagytak kívánnivalót maguk után – mondta az ügyvezető. – Felújíttattuk a kondigépeket és a helyiségeket is, de folyamatosan figyeljük az igényeket és amennyiben új gépek beszerzésére, a géppark bővítésére lesz igény, akkor természetesen ezt meg fogjuk tenni. Miután Algyőn nincs másik konditerem, a helyi lakosoknak eddig Szegedre vagy más környékbeli településekre kellett átjárniuk. Algyőnek mindenképpen szüksége van egy minőségi teremre, amely edzés- és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az algyőieknek – tette hozzá Katona Antal. A konditermet hétköznapokon délután kettőtől este kilencig, szombaton pedig reggel nyolctól délután egyig látogathatják a sportolni vágyók, a vasárnap viszont a jól megérdemelt pihenésé, ekkor zárva tartanak. – Természetesen, ha valamilyen csoport más időpontban szeretne edzeni, akkor egyedi időpontot is tudunk biztosítani számukra – zárta az ügyvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.