Hírzóna

A viharos szél adott munkát a tűzoltóknak kedden

A viharos szél adott munkát a tűzoltóknak kedden

2017. október 25., szerda
A viharos szél adott munkát a tűzoltóknak kedden

Több helyen a lakóépületeket is veszélyeztették a kidőlt fák - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Csongrád megye szinte összes településéről érkezett lakossági bejelentés kedden. Az erős szél sok helyen fákat döntött ki, ágakat szakított le. Az első segélyhívás reggel hét órakor Makóról érkezett, a Vasvári utcában villanyvezetékre és épületre dőlt egy nagy méretű fa. A szegedi főügyelet délután négy órakor fogadta az utolsó lakossági bejelentést. Összesen tizenhárom esetben avatkoztak be a megye egységei. A tűzoltókat Hódmezővásárhelyre, Szentesre, Szegedre és Ruzsára is riasztották. A kidőlt fák több helyen is veszélyeztették a kerékpárosok és az autósok forgalmát. A műszaki mentéseknek is köszönhetően személyi sérülés nem történt, a forgalom minden esetben rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.