Közélet

Meghalt egy férfi a röszkei határátkelőn

Meghalt egy férfi a röszkei határátkelőn

2017. augusztus 5., szombat
Meghalt egy férfi a röszkei határátkelőn
migransok_roszkei_hataratkelo_0915_03_gs

Határátlépés közben rosszul lett és a gyors orvosi beavatkozás ellenére meghalt egy szerb állampolgárságú férfi a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

A 64 éves férfi egy menetrendszerinti busz utasaként érkezett az országba augusztus 5-én. A busz valamivel 12 óra előtt hagyta el a szerb ellenőrzést. A sofőr a Magyarországra való beléptetés előtt megállt, az utasok mosdóba mentek és dohányoztak. A férfi is leszállt a buszról, de mikor visszaszállt volna, rosszul lett, és jármű lépcsőjén elesett. Mivel a busz a magyar oldali átkelőhely épületének közelében volt, a sofőr azonnal segítséget kért a magyar rendőröktől. Az elsősegélynyújtó tiszt vezetésével a rendőrök a férfi ellátását megkezdték és 12 óra 23 perckor értesítették a mentőket, azonban keringése a gyors orvosi beavatkozás ellenére összeomlott és elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.