Közélet

Áramszünettel járó kiemelt felújítást végez a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója Szegeden

Áramszünettel járó kiemelt felújítást végez a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója Szegeden

2017. augusztus 2., szerda
Áramszünettel járó kiemelt felújítást végez a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója Szegeden

A lakosság minőségi villamosenergia-ellátása és az üzembiztonság fokozása érdekében kiemelt felújítási munkákat kezd a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója augusztusban Szegeden.

A középfeszültségű hálózaton több helyszínen kicserélik az oszlopokat, a tartószerkezetet és a villamosvezetéket is. Ezzel egy időben kábel tv hálózat építés is zajlik a városban, ami szintén oszlopcserékkel jár. A Budai Nagy Antal utcában korábban történt káreset miatt helyreállítási munkát végeznek az áramszolgáltató munkatársai. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Szegeden több utcában. Ebben a hónapban folytatódik az üzembiztonságot veszélyeztető fák gallyazása is, amely szintén időszakos áramszünettel jár. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzenek a munkavégzésből. A munkálatokról a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft előzetesen tájékoztatta az önkormányzatot. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a www.demaszhalozat.hu oldalon, a Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.