A DÉMÁSZ áramfogyasztói a nap 24 órájában tudnak telefonon ügyet intézni

2017. augusztus 21., hétfő · Hozzászólok

Szinte teljes körűen intézhetik az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket telefonon és online a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának ügyfelei. Az egyetemes áramszolgáltatók közül egyedül a Nemzeti Közművek társaságánál, a DÉMÁSZ-nál tudnak a fogyasztók éjjel-nappal telefonon ügyet intézni. Tovább »

Több száz háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon

2017. augusztus 13., vasárnap · Hozzászólok

Kisfeszültségű hibák miatt több száz nyugat-dunántúli háztartásban még mindig nincs áram az előző napok viharai következményeként, a szakemberek továbbra is teljes létszámmal dolgoznak a hiba elhárításán – tájékoztatta vasárnap az E.ON szóvivője az MTI-t. Tovább »

Több száz háztartásban továbbra sincs áram a Nyugat-Dunántúlon

2017. augusztus 12., szombat · Hozzászólok

Több száz háztartásban továbbra sincs áram a Nyugat-Dunántúlon, a kisfeszültségi hibák elhárítása, a csütörtök esti viharban megsérült villanyvezetékek és oszlopok javítása vasárnapig is elhúzódhat – tájékoztatta szombat este az E.ON szóvivője az MTI-t. Tovább »

Kölcsönös segítségnyújtásról írtak alá megállapodást a villamos hálózatot működtető cégek

2016. június 27., hétfő · Hozzászólok

A katasztrófa-elhárítás idejére szóló kölcsönös segítségnyújtásról írtak alá együttműködési megállapodást a Magyarországon működő, villamos energia elosztásáért és hálózat üzemeltetésért felelős regionális elosztócégek – közölte az EDF Démász, az E.ON Hungária csoport és az ELMŰ-ÉMÁSZ közös közleményben hétfőn az MTI-vel. Tovább »

Vihar – Már csak néhány tucat házban nincs áram az Elmű-Émász területén

2015. július 13., hétfő · Hozzászólok

A közcélú hálózaton már két napja helyreállt az áramszolgáltatás az Elmű-Émász területén, csak abban a néhány tucat házban nincs még áram, ahol a telken belül nem hárították el a szerdai vihar okozta problémát – mondta Boross Norbert, a társaság szóvivője hétfőn az MTI-nek. Tovább »

A hazai áramfelhasználás 36 százaléka fordulhat meg az áramtőzsdén az idén

2013. június 11., kedd · Hozzászólok

Az idén május végéig összesen mintegy 6,3 terawattóra áram fordult meg a magyar áramtőzsdét üzemeltető HUPX Zrt. piacain, ami a magyarországi felhasználás 36 százalékát teszi ki; a társaság arra törekszik, hogy ezt a részarányt növelni tudja – mondta Balázs László, a HUPX Zrt. márciusban kinevezett vezérigazgatója kedden Budapesten sajtóbeszélgetésen.
Tovább »

Megkezdték a kikapcsolásokat az áram- és gázszolgáltatók

2012. március 7., szerda · 2 hozzászólás

A héten valamennyi áram- és gázcég megkezdte a szolgáltatás felfüggesztését azon lakossági fogyasztók körében, akik a februári hidegek alatti türelmi időszakban sem tudták rendezni két hónapnál régebbi, lejárt számláikat – írta szerdai számában a Népszabadság.
Tovább »

Az árvíz miatt szüneteltetik az áramszolgáltatást

2010. június 14., hétfő · Hozzászólok

Az elmúlt hetek esőzései miatt kialakult rendkívüli árvízhelyzet a Tisza mentén lévő üdülőterületeket is érinti. A közvetlen balesetveszély elkerülésének érdekében – a korábbi árvizek során gyakorolt eljárásnak megfelelően – az EDF DÉMÁSZ Zrt. az alábbiakban felsorolt területeken szünetelteti az áramszolgáltatást.
Tovább »

Energiafogyasztók díja: a Démász lett a legjobb

2009. május 21., csütörtök · Hozzászólok

demaszA Magyar Energia Hivatal immár tizenharmadik alkalommal vizsgálta, hogy a fogyasztók mennyire elégedettek a villamosenergia-szolgáltatási tevékenységgel. Idén először megbontották az eddig egységes díjat, így az ügyfelek külön értékelték a hálózati elosztót és az egyetemes szolgáltatót. Tovább »