Kultúra

Statisztákat keres a Szabadtéri Shakespeare-vígjátékába

Statisztákat keres a Szabadtéri Shakespeare-vígjátékába

2017. április 18., kedd
Statisztákat keres a Szabadtéri Shakespeare-vígjátékába

William Shakespeare népszerű komédiáját, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darabot Béres Attila állítja színpadra a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A darabhoz május 15-én, hétfőn tíz órakor a Reök-palotában tartanak válogatást statiszta szerepekre, ahova 20 és 50 év közti, dekoratív, lazulni, bulizni is szerető fiatal nők és férfiak jelentkezését várják. A válogatásra nem szükséges külön produkcióval készülni és tánctudás sem szükséges. A leginkább rátermettek, sikeres bemutatkozás esetén olyan népszerű művészekkel léphetnek a világot jelentő, csillagtetős deszkákra, mint

Alföldi Róbert

,

Pálmai Anna

,

Görög László

,

Bodrogi Gyula

, vagy

Hernádi Judit

. A július 28-i, 29-i, 30-i (illetve szükség esetén a július 31-i esőnapon) és a július 14-27. közt tartó próbákon kötelező a részvétel, így a szervezők azt kérik, hogy a válogatáson csak az jelenjen meg, akinek ez nem okoz gondot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.