Közélet

Lovas István vendégeskedik csütörtökön Szegeden

Lovas István vendégeskedik csütörtökön Szegeden

2017. április 5., szerda
Lovas István vendégeskedik csütörtökön Szegeden
lovas_istvan

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület Közéleti Klubjának következő vendége Lovas István publicista, politológus, fordító lesz április hatodikán 18 órától Délvidék Házban.

Lovas István

diplomáit – a politológia területén – a montréali McGill és a Los Angeles-i UCLA egyetemen, doktorátusát pedig a párizsi Politikatudományi Intézetben kapta. 1969-ben három hónapot járt a Központi Hittudományi Akadémiára. 1976-ban kanadai menyasszonyával történt házassága után a helsinki egyezmény értelmében Kanadába költözött. 1984 és 1990 között a Szabad Európa Rádió szerkesztője Münchenben, illetve tudósítója New Yorkban. A rendszerváltáskor hazatért, és a Pesti Hírlapban jelentek meg írásai. 1997 augusztusától az Új Magyarország főmunkatársaként dolgozott. 1994 és 2008 között a Magyar Demokrata publicistája volt. Az ezredforduló táján rendszeresen olvasta fel jegyzeteit a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Jelenleg a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója. 2001-ben Bocskai-díjat kapott, a Palesztin Állam budapesti nagykövetsége pedig 2002 áprilisában a Tárgyilagosság díját adományozta neki. Részletek

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.