Bulvár

Palacsintavacsorát készítettek Szeged legszebb lányai + FOTÓK

Palacsintavacsorát készítettek Szeged legszebb lányai + FOTÓK

2016. szeptember 8., csütörtök
Palacsintavacsorát készítettek Szeged legszebb lányai + FOTÓK
BC5K0311

Gulyáslevest főztek és palacsintát sütöttek csütörtökön a Kajak Bisztró teraszán a Szeged Szépe döntősei. A finomságok az ÁGOTA Alapítvány 52 állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett fiataljának, valamint nevelőszüleiknek készültek.

Immár ez volt az ötödik szeptemberi alkalom, hogy a Szeged Szépe és a Kajak Bistro közös szervezésében megvendégelik az ÁGOTA Alapítvány gyerkőceit és nevelőszüleiket. A teraszos vacsorára idén 52 gyermek kapott meghívást, a menü ezúttal gulyásleves és a már hagyományosnak tekinthető desszert, a palacsinta volt. “A Szeged Szépe verseny döntős lányainak minden évben szabadon választható program a szokásos szeptemberi vendégségünk. Sajnos nem tudunk minden lánynak feladatot biztosítani, mert mindig többen jelentkeznek, mint ahányaknak feladatot tudunk adni. Az elmúlt négy évben felhőtlen boldogságot láttunk a gyerekek arcán tükröződni, ezért minden évben nagy várakozás előzi meg a vacsorát. Nagyon jó a hangulat, a Szeged Szépe döntős lányai is izgatottak, ők segédkeznek a főzésben, az alapanyagok előkészítésében és a felszolgálásban is” – mondta portálunknak

Gera Gábor

főszervező. „Fontosnak tartom, hogy a szépség ne csak a külsőségekben nyilvánuljon meg, a belső értékek is számítanak” – ezt már a 16 éves

Polereczki Doroti

tette hozzá, aki idén nyáron a Szeged Szépe lányokkal közösen a szegedi Vadasparknak és a Tappancs Állatmenhelynek gyűjtött adományt. A jótékonykodás fontos része Doroti életének, édesanyjával rendszeresen segítenek állatmenhelyeknek, állatmentő alapítványoknak.

BC5K0384

Az állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett gyermekek támogatójaként akárcsak tavaly, az idei évben is csatlakozott az eseményhez a Printker Office Land Zrt. Az iroda- és iskolaszer áruház megkönnyítve a beiskolázást, iskolakezdései csomagot állított össze a gyerekeknek, amiért a nevelőszülők is nagyon hálásak. A kezdeményezést ezúttal is támogatta szegedi Napfényfürdő Aquapolis, továbbá Pegazus Transzfer Kft. A Szeged Szépe döntős lányai amellett, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a segítő munkának a mellrák elleni küzdelemre, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára is felhívják a figyelmet. Az immár 9. alkalommal megrendezendő szépségkirálynő-választás szervezői 2008 óta bővítik támogatottaik és jótékonysági programjaik listáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.