Közélet

Balesetveszélyes víznyelőt cserél a Szegedi Vízmű

Balesetveszélyes víznyelőt cserél a Szegedi Vízmű

2016. augusztus 26., péntek
Balesetveszélyes víznyelőt cserél a Szegedi Vízmű

Augusztus 29-én, hétfőn 8 órától a Szegedi Vízmű Zrt. balesetveszélyes víznyelő cseréjét végzi a József Attila sugárút és a Debreceni utca kereszteződésében - közölte a társaság.

Hétfőn az útfelbontás mellett sávlezárás és forgalomterelés nehezíti majd a közlekedést a József A. sgt. - Debreceni u. kereszteződésében. A javítási munkák idejére a városból kivezető irányból egyenesen haladó forgalmi sáv forgalmát tereljük át a balra kanyarodó sávba. Innen lehet majd egyenesen menni, illetve jobbra kanyarodni. Nem lehet viszont balra bekanyarodni a Kecskeméti utcába, a városból kivezető irányból. A Szegedi Vízmű az arra közlekedők fokozottan figyelmét kéri. A munkagödör bezárását követően kezdődhet meg az út helyreállítása is. A betonozást követően kerül majd sor az aszfaltozásra. "A tényleges munkavégzést augusztus 29-én tervezzük elvégezni, a tervek szerint – ha az időjárás vagy más egyéb, előre nem látott körülmény nem akadályozza a munkát – ideiglenes helyreállítás mellett 1-2 napon belül a közlekedésben is visszaállhat a megszokott rend" - fogalmazott a vízmű közleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.