Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2016. április 30., szombat
Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Csongrádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gyalogos akart átkelni Csongrádon, a Széchenyi István úton a Hold utca felőli oldalra április 30-án délelőtt. Miután a baleset részese a kijelölt gyalogátkelőhelyre lelépett, egy fehér színű Volkswagen Transporter típusú gépkocsi haladt el előtte úgy, hogy a jármű jobb első világítóteste a sértett bal csuklójának ütközött, míg a jobb első kereke a gyalogos bal lábfején ment át. A közlekedési eseményt követően a gépkocsi megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül Kiskunfélegyháza felé elhajtott a helyszínről. A sértett a balesettel összefüggésben nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A közlekedési eseményt okozó Volkswagen Transporter forgalmi rendszáma ismeretlen. A gépkocsi fehér színű, zárt felépítményű. A balesetnek feltehetően egy zöld színű személyautót vezető, szőke hajú, napszemüveget viselő nő is a szemtanúja volt. A jármű forgalmi rendszáma szintén ismeretlen. A Csongrádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya (6640 Csongrád, Pacsirta utca 1-5.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 63/571-510-es hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.