Bulvár

Az Edda lesz az Algyői Falunapok sztárfellépője

Az Edda lesz az Algyői Falunapok sztárfellépője

2016. április 21., csütörtök
Az Edda lesz az Algyői Falunapok sztárfellépője

Immár 22. alkalommal rendezik meg az Algyői Falunapokat a település Faluházának alapítása alkalmából. A programok kétnapos szórakozást ígérnek április 22. és 24. között.

"Az Algyői Falunapokat minden év április végén rendezzük, a Faluház átadásának évfordulójához igazítva. A településnek tulajdonképpen két nagyszabású programja van évente, az egyik a falunapok, a másik pedig az október 1-jei Algyő Napja, amikor is a Szegedtől történő elszakadást ünnepeljük" - mondta portálunknak

Bene Zoltán

, az algyői Faluház vezetője. A falunapokat immár 22. alkalommal rendezik meg a településen, idén április 22. és 24. között széles körben kínálnak programokat, minden korosztály számára. Pénteken az Algyői Szabadidő, Sport, Kulturális és Rekreációs Egyesület kiállításával startolnak az események, a település jelenéről, múltjáról és jövőjéről szóló tárlatot

Molnár Áron

polgármester nyitja meg. Később, de még aznap, a Móra Ferenc Népszínház mutatkozik be Rejtő Jenő kabaréjeleneteinek összeállításával. Szombaton a Faluház és környéke biztosítja a rendezvényeket: reggel a civil szervezetek és baráti társaságok főznek, de lesz többek között taek won do bemutató, fellép a Csiga Duó és az Algyői Hagyományőrző Citerazenekar is. Az est sztárvendége az Edda Művek lesz 20 órától, majd 22 órától DJ Xandro pörgeti a lemezeket az utcabálon. Vasárnap Algyő a megfáradt bulizók a III. Algyői Pofonparty Ökölvívó gálán szurkolhatnak kedvenc indulóikért.

algyo_falunapok2016_plakat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.