Bulvár

Nem közlekedhetnek teherautók az Orosháza-Szentes összekötő úton

Nem közlekedhetnek teherautók az Orosháza-Szentes összekötő úton

2014. december 3., szerda
Nem közlekedhetnek teherautók az Orosháza-Szentes összekötő úton

Megtiltotta a 7,5 tonna össztömegnél nagyobb teherforgalom közlekedését a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Orosháza-Szentes összekötő úton, illetve több csatlakozó közúton - közölte a társaság szerdán MTI-vel.

A korlátozást a jelentős mértékű átmenő teherforgalom miatt vezették be, és a célforgalomra nem vonatkozik. A korlátozás december 5-től érvényes még a Derekegyház-Nagymágocs-Székkutas összekötő út 45-ös főúttól Nagymágocson a Székkutasi útelágazásig tartó szakaszán, továbbá a Szentetornya-Nagymágocs összekötő út Árpádhalmi útelágazástól Nagymágocson a Szentesi utcáig tartó szakaszán, az Árpádtelepi bekötőúton, valamint a nagymágocsi bekötőúton. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2014 őszén, az Orosháza-Szentes összekötő úton végzett felülvizsgálat után, a nagymágocsi és a derekegyházi önkormányzatokkal, valamint a szentesi rendőrkapitánysággal egyeztetve döntött a korlátozás bevezetéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.