Kultúra

Önkénteseket keres a szegedi színház a Kurázsi mama című produkcióba

Önkénteseket keres a szegedi színház a Kurázsi mama című produkcióba

2014. november 24., hétfő
Önkénteseket keres a szegedi színház a Kurázsi mama című produkcióba

A Szegedi Nemzeti Színház és a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum várja azok jelentkezését, akik szívesen vállalnak statisztaszerepet önkéntes tevékenység formájában Bertolt Brecht Kurázsi mama című darabjában.

Életkortól és nemtől függetlenül a vallásháború által űzött lakosságot kell „alakítani”. A jelentkezés feltétele, hogy a kiválasztottak vállalják a felkészítésen való részvételt, a próbákon való megjelenést, valamint azt, hogy az évad végéig, maximum 20 alkalommal rendelkezésre állnak a Kurázsi mama című előadás statiszta feladataira a Színház által megadott időpontokban. A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel 2014. december 3-ig fogadjuk az info@talentumonkentes.hu e-mail címen. Bővebb információval Kósa Lászlóné várja az érdeklődőket a megadott e-mail címen. A beküldött írásos anyag alapján a kiválasztottak részt vesznek egy 1 napos felkészítésen 2014. december 9-én, majd az ezt követő szűrőbeszélgetés után hoz döntést a színház az önkéntesek szerződéséről. 2015. január 6-tól kellene részt venni a próbákon, általában keddtől szombatig 10-14 és 18-21 h óráig. Bővebb információ: www.talentumonkentes.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.