Sport

Futsal: az újoncot fogadja az UTC

Futsal: az újoncot fogadja az UTC

2014. november 23., vasárnap
Futsal: az újoncot fogadja az UTC
utc_szombathely_14_11_10_gs

A Viharsarki Pioneers FC ellen hazai környezetben lép pályára az UTC Futsal Team, Brinszky Adrián együttese a közvetlen előtte álló együttes ellen szerezhet pontokat hétfőn este.

A beharangozót támogatta a GS-VILL 94 Kft.

Mindössze három pont választja el a két együttest az NB I-es tabellán: a méhkerékiek éppen az UTC ellen szerezték egyetlen győzelmüket az odavágón, a többi mérkőzésükön pont nélkül maradtak - igaz, ez éppen hárommal több, mint amennyit az UTC Futsal Team szerzett az idei bajnokságban.

Online

Hétfőn 19 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk az UTC Futsal Team - Viharsarki Pioneers FC NB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Brinszky Adrián

csapata két hete nagyon közel járt ahhoz, hogy megszerezze első pontjait, mindössze tizenhárom másodperc választotta el Puskásékat attól, hogy legalább egy egységet itthon tartsanak a Haladás ellen, azonban az utolsó másodpercekben begyötörte a hetedik gólt is a szombathelyi alakulat. Az

elmúlt fordulóban

négyszer is be tudta venni a Győr kapuját az UTC, ezt rajta kívül csak egy csapat, a Veszprém mondhatja el magáról, azonban ezzel nem tudta felborítani a papírformát. Az együttesbe visszatérhet a két meccses eltiltását letöltő

Bánóczki Dániel

, így várhatóan teljes kerettel veheti fel a harcot hétfőn este a Pioneers VFC ellen az UTC, amelynek ezúttal reális esélye lehet a győzelemre. Az

odavágón 7-4-re

tudott nyerni a méhkeréki csapat, amely három perc alatt három gólt szerzett, ez pedig döntőnek bizonyult a meccs végkimenetele szempontjából. A Pioneers az előző fordulóban 0-0-s félidőt követően sima, 7-1-s vereséget szenvedett a Veszprémtől hazai pályán. Két hete megmutatta az UTC a Haladás ellen, hogy van tartása, így bizakodva várhatja a hétfő estét, amelyen remélhetőleg megszületik az első győzelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.