Elmondom

SZerinTEd? – Kazi László válaszol

SZerinTEd? – Kazi László válaszol

2014. február 11., kedd
SZerinTEd? – Kazi László válaszol
5_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Készülsz-e valamivel Valentin-napra?

Kisebb meglepetés, vacsora és mozi is ütemezve van Valentin-napra rovatunk mai szereplőjénél,

Kazi Lászlónál

. Persze ez annak függvénye is, hogy van-e kivel ünnepelni, barátnőjének azonban mindig kedveskedik valamivel, mert szerinte illik ilyenkor odafigyelni a másikra. Életkoránál fogva már "belecsöppent" ezekbe az import ünnepekbe, és bár különösebben nagy figyelmet nem tulajdonít nekik, azért nem elrontója semmi rossznak.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

László az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar testnevelő-edző szakán tanul. Aki követi sportközvetítéseinket, már találkozhatott vele, ugyanis a Tisza Volán SC Szeged futballcsapatát erősíti.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Kings of Leon - Daft Punk - Muse - Arctic Monkeys - Franz Ferdinand

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.