Gazdaság

Hazánk versenyképességéről tartanak vitaülést a SZAB-székházban

Hazánk versenyképességéről tartanak vitaülést a SZAB-székházban

2014. február 25., kedd
Hazánk versenyképességéről tartanak vitaülést a SZAB-székházban
SZS20131128_chikan_attila_interju_001

"Hazánk középtávú versenyképessége: állapotok és teendők" címmel tart előadást a SZAB-székházban Chikán Attila, a Corvinus Egyetem oktatója március 6-án, 16 órától.

Az MTA Szegedi Területi Bizottságának Gazdaságtudományi Szakbizottsága, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Közgazdaságtani Doktori Iskolája, valamint a Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Bizottsága Közgázos Vitaülés című rendezvénysorozatának következő előadását rendezi meg március 6-án, 16 órától a SZAB-székházban. A rendezvény vendége ezúttal

Chikán Attila

, a Corvinus Egyetem oktatója lesz, aki "Hazánk középtávú versenyképessége: állapotok és teendők" címmel tart előadást, majd ezt követően a jelenlévőkkel kötetlen beszélgetés keretében mélyedhetnek el a témában. A terem korlátozott kapacitása miatt részvételi szándékát e-mailben jelezheti Dombovári Doloresnek (doloro@eco.u-szeged.hu) 2014. március 4-én, kedden 12 óráig! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.