Kultúra

Fülledt erotika a ZERO Art Caféban

Fülledt erotika a ZERO Art Caféban

2013. február 13., szerda
Fülledt erotika a ZERO Art Caféban

Kezdő művészek és amatőr alkotók egyéni látószögből fejezték ki az erotikát a művészet nyelvén. Alkotásaikból a ZERO Art Caféban nyílik kiállítás február 14-én, egy irodalmi esttel karöltve.

ErotikART címmel összművészeti kiállítás nyílik fiatal, kezdő művészek munkáiból a ZERO Art Caféban (Szeged, Mikszáth Kálmán utca 20.) február 14-én, délután öt órakor. Az alkotók a művészet nyelvén fogalmazzák meg az erotika jelentését, hogy mit értenek e fogalom alatt, hogyan jelenítik meg művészi eszköztáruk segítségével a hozzá kapcsolódó gondolataikat és érzéseiket. Összesen 14 pályázó alkotását tekinthetik meg az érdeklődők a kávézóban. A megnyitó kísérő rendezvénye egy irodalmi esttel egybekötött színházi előadás lesz február 14-én, az est repertoárja a beérkezett irodalmi pályázatokból, valamint a társulat tagjai által válogatott művekből áll össze. Hat pályázó munkáiból válogatottak a Genéziusz Színház tagjai, hogy bemutassák azokat egy performanszban. A belépő ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.