Közélet

Álfideszesek is gyűjthetik az ajánlószelvényeket

Álfideszesek is gyűjthetik az ajánlószelvényeket

2010. február 3., szerda
Álfideszesek is gyűjthetik az ajánlószelvényeket

Híreink és információink szerint, a párt népszerűségét kihasználva, valamint a választópolgárokat megtévesztve többen is a Fidesz nevében készülnek ajánlószelvényeket gyűjteni – jelentette ki sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt.

A Fidesz operatív igazgatójának információi szerint az álfideszesek megjelenésére Budapesten és vidéken is számítani lehet, akik országos szinten, összehangolva készülnek a megtévesztésre.

Nyitrai Zsolt

arra is felhívta a figyelmet, hogy aki ilyen módon megtéveszti a választókat - három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető - bűncselekményt követ el, és amennyiben a Fidesz önkéntesei jogtalan ajánlószelvény-gyűjtést tapasztalnak, a párt meg fogja tenni a szükséges bejelentéseket. Arra az újságírói kérdésre, miszerint lehet-e tudni, melyik párt felől érkeztek olyan hírek, hogy a Fidesz nevével való visszaélést tervezik, az operatív igazgató nem kívánt egyetlenegy jelölőszervezetet sem nevesíteni. Azt azonban kijelentette, hogy a párt önkéntesei hivatalos megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkeznek majd és kizárólag ők jogosultak a Fidesz nevében ajánlószelvényeket gyűjteni.

További részleteket a ITT olvashat

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.