A HÖK-választások tisztasága kapcsán kérdezte a bíróság Török Márkot

2015. január 15., csütörtök · 7 hozzászólás

torok_mark06kf

Tanúként idézte be a Szegedi Törvényszék Török Márkot, az EHÖK elnökét. A hallgatói szervezet vezetőjének a HÖK-ös választások tisztaságáról kellett színt vallania. Ítélet nem született, határozatot január 29-én hoz a törvényszék az ügyben. Tovább »

A Jobbik hangfelvétellel bizonyítana egy választási csalást Dócon (FRISSÍTVE)

2010. november 13., szombat · 16 hozzászólás

A Jobbik megyei szervezetének képviseletében Zagyva György Gyula parlamenti és Toroczkai László megyei képviselő egy dóci választási csalást bizonyító magnófelvételről és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark (ÓNTE) állami finanszírozásáról beszélt a párt szegedi székházában.
Tovább »

Fidesz: a párt nevében mások gyűjtenek ajánlószelvényeket

2010. február 12., péntek · 3 hozzászólás

A Fidesz szóvivője felszólította a többi pártot és szervezetet arra, hogy ne gyűjtsenek a Fidesz nevében ajánlószelvényeket; Szijjártó Péter közlése szerint több ilyen esetről is kaptak bejelentést az elmúlt napokban, példaként Budapest VIII. kerületét, Pécset, Orosházát, Makót, Battonyát, Szécsényt, Hatvant és Szombathelyet említette.
Tovább »

Álfideszesek is gyűjthetik az ajánlószelvényeket

2010. február 3., szerda · 6 hozzászólás

Híreink és információink szerint, a párt népszerűségét kihasználva, valamint a választópolgárokat megtévesztve többen is a Fidesz nevében készülnek ajánlószelvényeket gyűjteni – jelentette ki sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt.
Tovább »