Sport

Beton: A Panionoisz után a Fehérvár is kipipálva

Beton: A Panionoisz után a Fehérvár is kipipálva

2009. április 25., szombat
Beton: A Panionoisz után a Fehérvár is kipipálva

A férfi vízilabda OB I alapszakaszának utolsó fordulójában a sereghajtó Fehérvárhoz látogatott a friss LEN-kupa-győztes Szeged Beton. A tét nélküli meccsen legjobbjait pihentetve is magabiztosan győztek a szegediek, akik így ötödikként zártak.

Az már a múlt héten eldőlt, hogy a 22. forduló eredményeitől függetlenül a Szeged Beton ezúttal lemarad az elődöntőről. A szezon kezdetén sokat botladozó együttes az ötödik helyen végzett az alapszakaszban, úgy, hogy szombaton

Baksa László

és

Varga Tamás

nélkül is magabiztosan verte idegenben a Fehérvárt. A továbbiakban azért kell küzdeniük a Kásás-tanítványoknak, hogy a bajnokság végére is megőrizzék ezt a pozíciót, hiszen a jövő évi LEN-kupa-indulásnak ez elengedhetetlen feltétele.

A férfi vízilabda OB I 22. fordulójában: Androbau Fehérvár Póló SE – Szeged Beton 9-14 (2-2, 4-5, 2-4, 1-3).

Szeged: Németh – Lehmann, Juhász 1, Milos Korolija 2, Török 2, Komlósi, Weszelovszky 1. Csere: Vejzagics, Varga 1, Molnár 1, Éles 2, Koncz 2, Mihajlo Korolija 2. Edző: Kásás Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.