Szeged

Hűsítő zápor közeledik Szeged felé

Hűsítő zápor közeledik Szeged felé

Várhatóan így is itt lesz az országban a legmelegebb

Kovács György
4 órája
Hűsítő zápor közeledik Szeged felé

Szombaton egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk. Kezdetben főként a Dunántúlon, később délen és helyenként a középő tájakon is előfordulhat eső, zápor, nyugaton és délen zivatar az Időkép előrejelzése szerint. A legtöbb eső nyugaton eshet. Az északi-északkeleti szél többfelé megélénkülhet, zivatarokat erős, viharos széllökések kísérhetnek. A hajnal üdébb lesz, 15 és 23 fok között alakulnak a minimumok, míg napközben a csapadékosabb nyugati, északnyugati országrészben 22-27, máshol 28-34 fok várható.

Szegeden a hőmérséklet 34 fokon tetőzhet. Kisebb csapadékra a délelőtti órákban is számíthatunk, majd az esti órákban ismételten. Összesen 3 mm várható Szegeden.

Jelenleg fronthatással nem kell számolni, de az átlagosnál melegebb idő az ország keleti felén továbbra is kitart, ami tartós stresszt gyakorol mindenkire, különösen a kisgyermekekre és az idősekre a HungaroMet orvosmeteorológiája szerint. A nyugati, északnyugati tájakon a csapadékosabb időjárás hatására fellélegezhetnek az ott élők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.