Szeged

Két családi napot is tartottak Szegeden

Két családi napot is tartottak Szegeden

Márton Andrea
2024. június 8., szombat
Két családi napot is tartottak Szegeden

A KDNP Csongrád-Csanád vármegyei szervezete ismét megrendezte a Csongrád-Csanád vármegyei KDNP Családi Napot.

Az esemény a Szent Gellért Szabadidő Központban volt, reggel 9 és 13 óra között. Polner Eörs megnyitója után a Kacagó Bábszínház lépett fel, a Piroska és a farkas mesével. A rendezvény ideje alatt ugrálóvár, arcfestés és kézműves foglalkozások várták a gyerekeket.

 

Családi napot rendeztek a Szikin is

A rendezvényen a dorozsmai lakosok ingyen mehettek be a strandra. A gyerekek számára pedig ingyen hotdoggal,  felnőtteknek pedig gulyáslevessel kedveskedtek. A remek hangulat itt sem maradhatott el. Kellemes időjárás, jó társaság, baráti beszélgetések, strandolás jellemezte a családi napot.

Nagyon örülök annak, ahogy az elmúlt két évben is a közösségépítésnek szánt rendezvényeink sikert arattak, most is sikeres, hiszen, ahogy látjuk, rengetegen jöttek el a Szikire. Mindenki pozitívan vélekedik ezekről a kezdeményezésekről, mert rajtam kívül a többiek is úgy gondolják, hogy az ilyen rendezvényekre nagy szükség van

 – tette hozzá Ruzsa Roland.

Az elmúlt két évben komoly energiát fordított Dorozsma fejlesztésére, amennyiben vasárnap ismét megválasztják, akkor tovább szeretné folytatni - hangsúlyozta a képviselő.

Továbbra is megmaradok olyannak, amilyen eddig voltam. Az embereket meghallgatva szeretném képviselni az érdekeiket. Az ajtóm mindenki előtt nyitva áll, és továbbra is együtt kell építenünk a közösségünket

 – mondta Ruzsa Roland.

Az eseményeken készült képeket az alábbiakban tekinthető meg:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.