Szeged

Nagy sikert aratott az első Választókerületi Családi Nap (Galéria)

Nagy sikert aratott az első Választókerületi Családi Nap (Galéria)

Erős közösségé kovácsolnák a választókerület lakosságát

Kovács György
2024. május 18., szombat
Nagy sikert aratott az első Választókerületi Családi Nap (Galéria)

A mai napon számos ingyenes programmal és koncerttel várták a családokat a Maty-érnél. Az egész napos Választókerületi Családi Napon nem csak a programok és a vidámpark volt ingyenes, hanem a háromezer fagylalt, gofri, mini fánk és ebéd is.

A reggeli kapunyitástól kezdődően sokan vettek részt az eseményen, amely tömeget a későbbi Sajtkukac Duó gyermekműsora, a Nem Adom Fel zenekar fellépése és Molnár Ferenc Caramel koncertje csak tovább növelt - gyakorlatilag megtelt a Maty-ér. 

Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője - akinek a szervezésében valósult meg a rendezvény - lapunknak kiemelte, számára mindig is fontos volt a közösségépítés, éppen ezért rendezte meg az első Választókerületi Családi Napot.

Korábban, kiskundorozsmai képviselőként is odafigyeltem arra, hogy egy erős közösséget kovácsoljak a kiskundorozsmai lakosságból. Most választókerületi szinten próbálom ugyanezt megvalósítani

- fogalmazott a képviselő. Hozzátette, az eseményre a szegedieket és a Homokhátság lakosait is meghívta, akik itt megismerhetik egymást, akár barátságok is szövődhetnek.

Kérdésünkre, miszerint szerinte hogyan sikerült az első Választókerületi Családi Nap, azt válaszolta,hogy minden rendezvénynek az az értékes mértékadója, hogyha elfogadják a meghívást, és sokan részt vesznek az eseményen. Ez pedig véleménye szerint sikerült a mai napon.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.