Szeged

Folytatná a Vértó környékének rendezését Molnár István Attila

Folytatná a Vértó környékének rendezését Molnár István Attila

Makkosháza képviselőjelöltje nagyra értékeli a kormány szegedi fejlesztéseit

Kibédi Péter
2024. május 23., csütörtök
Folytatná a Vértó környékének rendezését Molnár István Attila

Tősgyökeres szegediként a 8-as választókörzet Fidesz-KDNP jelöltjeként indul a június 9-i választásokon Molnár István Attila. A fiatal képviselőjelölt jól ismeri a körzetet, rendszeres kapcsolata van az ott élőkkel, így pontosan tudja hol és mit kell javítani a városrészben.

Folyamatos kapcsolatban van a választókkal Makkosháza képviselőjelöltje

 

Molnár István Attila 2019 után másodszor indul képviselőjelöltként a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati választáson. Bár nem került be a közgyűlésben, folyamatosan jelen volt a választókörzetében, Makkosházán, így naprakész a városrészben elvégzendő feladatokban.

Háború helyett fejlődés

Molnár Attila István az elmúlt évek legnagyobb eredményének azt tartja, hogy Magyarország megbirkózott a koronavírus járvánnyal, a gazdasági válság hatásaival és nem sodródott háborúba. „Az, hogy Magyarország a béke pártján áll hazánk javát szolgálja. Rendkívül nehéz évek vannak mögöttünk, és még nem ért véget a küzdelem. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a kormány ebben a helyzetben is az ország fejlődése mellett tette le a voksát, és a magyar emberek lehetőségéért küzdött. Ezt mi szegediek is érezhetjük, hiszen a BYD vagy a Rheinmetall gyár rendkívüli lehetőségeket ad a városnak. Éppen ezért fontos az, hogy a szegediek június 9-én a békére szavazzanak, amit a kormánypártok képviselnek Magyarországon-mondta a képviselőjelölt.

Van még feladat a Vértó környékének

Az elmúlt években teljesen megújult a Vértó környéke. A vízfelület melletti szabadidőpark azonban további feladatokat ad. 

Az itt lakók körében, de a futópálya miatt a szegediek körében is nagyon népszerű a Vértó, amit ugyan szépen megújítottak, de közel sem teljes a projekt. 

Többen hiányolják a köztéri illemhelyet, sokan panaszkodnak arra, hogy a tó környéke sokszor nagyon szemetes, ezen is változtatni kell, még több szemétgyűjtő kihelyezésével - sorolta a feladatokat Molnár István Attila. Hozzátette, hogy a szemét nem csak ott, de a töltés környékén is gondot okoz a lakóknak. 

Néhány hete, amikor a Vértó vízszintjét szabályzó zsilip meghibásodott, a javításhoz le kellett ereszteni a tó vizét. Akkor derült ki, hogy a meder rendkívül szennyezett. 

Erre minél előbb megoldást kell találni a vízügyi szakemberekkel együttműködve, és meg kell tisztítani a tómedret. Egy, a zöld politikájára büszke városvezetésnek azonnal lépnie kellett volna

- hangsúlyozta a képviselőjelölt.

Fülöp László polgármesterjelölttel több alkalommal közösen beszélgetett a választókkal, akik szép számmal sorolták kéréseiket

 

Makkosháza közlekedését is fejleszteni kell

A városrész Szeged egyik legforgalmasabb része. A Csongrádi sugárút, a Makkosházi sugárút forgalma éjjel-nappal erős. „Az itt élők, kiemelten az idősebb korosztály, valamint a fogyatékkal élők biztonsága érdekében fontos, hogy minden kereszteződésben akadálymentes, okos zebra épüljön. Emellett nagyon kevés a parkolóhely a környéken, ami szintén sok bosszúságot okoz a lakóknak, ezen is változtatni kell”- fejtette ki Molnár István Attila.

Névjegy

Molnár István Attila 27 éves. Szegeden született, itt végezte iskoláit is. Az SZTE Állam és Jogtudományi Karon szerzett diplomát 2022-ben, majd édesapja ügyvédi irodájában kezdett dolgozni ügyvédjelöltként. Gyorsan mély vízbe került, számos esetben bíróságon, közjegyzői eljárásban vett részt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.