Bulvár

Változik a forgalmi rend december elsejétől Csongrádon

Változik a forgalmi rend december elsejétől Csongrádon

2016. november 26., szombat
Változik a forgalmi rend december elsejétől Csongrádon

A járművezetők forgalmirend-változásra számíthatnak december 1-jétől Csongrádon, a Szentesi úton és az Erkel Ferenc utcában, valamint azok környékén - írja a police.hu.

A változások elsősorban a Galli János Általános Iskola körüli útszakaszokat érintik. Csongrádon, a Szentesi út Justh Gyula utcát követő szakaszán, az úttest jobb oldalán levő „Gyermekek” közúti jelzőtáblához egy „Megállni tilos”, a Szentesi út - Justh Gyula utca felé vezető szakaszán - az Erkel Ferenc utcai kereszteződés után, a jobb oldalon „Várakozni tilos” jelzőtáblát helyeznek ki. Az Erkel Ferenc utca a Szentesi út irányából a Posta előtti kereszteződésig egyirányú lesz, ezért az Erkel Ferenc utcában a Szentesi út felől, az úttest jobb oldalán „Egyirányú forgalmi út”, míg a bal oldalán „Megállni tilos” jelzőtáblát helyeznek ki. Az Erkel Ferenc utcába a Posta felé haladva a menetirány szerinti bal oldalról csatlakozik be a Szentháromság téri tízemeletes házak mögött lévő név nélküli utca. Az Erkel Ferenc utca egyirányúvá tétele miatt az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblához „Kötelező haladási irány balra” jelzőtáblát fognak kihelyezni. Az Erkel Ferenc utca Posta felőli oldalán a gyalogátkelőhely előtt „Behajtani tilos” jelzőtábla, továbbá ugyanitt a forgalmirend-változásra figyelmeztető tábla is lesz. A Galli János Általános Iskola Szentháromság tér felőli oldalán lévő hátsó bejáratát a tanítási időt megelőzően és az után megnyitják a gyalogos és kerékpárral közlekedő diákok részére. A hátsó kapunál lévő Szentháromság téri útszakasz mindkét oldalán "Gyermekek" jelzőtáblát helyeznek ki. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a december 1-jén életbe lépő forgalmi rendnek megfelelően, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.