Bulvár

Hamis német vízumot mutatott egy koszovói állampolgár Röszkén

Hamis német vízumot mutatott egy koszovói állampolgár Röszkén

2016. január 25., hétfő
Hamis német vízumot mutatott egy koszovói állampolgár Röszkén

Hamis német vízummal akart kilépni Magyarországról egy koszovói állampolgár Röszkénél. A 38 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen január 24-én 5 óra 30 perckor jelentkezett kilépésre a koszovói állampolgár. A határrendészeti ellenőrzés megállapította, hogy az útlevélben található német tartózkodási engedély hamis. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy hat hónapja dolgozik Németországban, de tartózkodási engedélye nem volt. Berlinben két hónappal ezelőtt ismert meg egy férfit, aki eredeti vízumot ígért neki 5000 euróért. Ő a pénzt kifizette, és azt gondolta a tartózkodási engedélye legális. A férfi ellen szabadlábon hagyása mellett, közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.