Bulvár

Gyógyszertárba és sörözőbe is betört a makói fiatal

Gyógyszertárba és sörözőbe is betört a makói fiatal

2013. február 28., csütörtök
Gyógyszertárba és sörözőbe is betört a makói fiatal

Féltucat vagyon elleni bűncselekményt, köztük a makói gyógyszertárbetörést is annak a 19 éves fiúnak a számlájára írják a makói nyomozók, akit a napokban hallgattak ki gyanúsítottként - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

S. Andrást

egyelőre hat üggyel gyanúsította meg a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, de a rendőrök szerint a bűnlajstroma várhatóan tovább bővül, ahogy a nyomozás halad előre. A fiatalember 2013. január 19-ére virradó éjszaka

S. Renátó

21 éves makói társával betört a makói Tulipán utcai gyógyszertárba, ahonnan egy műanyag pénzkazettát vitt el, amiben összesen ötezer forint volt. A fiatalember járt egy makói lakásban és egy sörözőben is, illetve három társával ő lovasított meg több villanymotort Királyhegyes és Kiszombor külterületéről. A makói nyomozók gyanúja szerint a 19 éves fiatalember

T. Gábor

és

Cs. Mihály

társával Békéssámsonon is követett el bűncselekményt, ahonnan egy tanyáról egy traktort, egy disznó önetetőt, illetve egy satupadot vitt el. A Makói Rendőrkapitányság S. András és társai ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.