Sport

A magyar válogatott előrelépett, de a győzelem elmaradt +videó +képek

A magyar válogatott előrelépett, de a győzelem elmaradt +videó +képek

Fényképek, videók a szurkolói felvonulásról, és a főszereplők videós értékelése

Kibédi Péter
2024. szeptember 11., szerda
A magyar válogatott előrelépett, de a győzelem elmaradt +videó +képek

Bosszantó. Talán ez a legjobb szó, ami a magyar válogatott bosnyákok ellen lejátszott mérkőzését a legjobban jellemzi. Ahogy azt megírtuk, nemzeti csapatunk végig egykapuzott a mérkőzésen Dibusz Dénesnek egyetlen alkalommal kellett nagyobbat védeni, gól mégsem sikerült szerezniük.

 

A találkozó előtt a magyar szurkolók hagyományos felvonulása egyértelművé tette mindenki számára, hogy a szombati, súlyos, 5-0-ás németek elleni vereség ellenére a tábor kitart a válogatott és a kapitány mellett.

 

A felvonulást az Origo közvetítette élőben:

 

A szurkolói felvonulás képekben (Fotó: Csudai Sándor/Médiaworks)

 

A stadionban ugyan nem volt teljes teltház-bar ez leginkább annak köszönhető, hogy a bosnyákokat elkísérő, a meccset végigszurkoló vendég drukkerek nem töltötték meg a nekik kijelölt szektort. A hangulat ismét felemelő volt, a magyar szurkolók egy emberként bíztatták a nemzeti csapatot. Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás, Ádám Martin és Nagy Zsolt egy szezonra való helyzetet hagyott ki-tegyük hozzá, a bosnyákok összesen négy alkalommal jutottak el a magyar kapuig, az első perctől kezdve érződött, hogy egy pontért jöttek. A betömörülő védelem ellen meddő maradt a mezőnyfölény. 

 

A mérkőzés képekben (Fotó: Csudai Sándor/Médiaworks)

A döntetlen ellenére a magyar válogatottat a meccs után megtapsolták a szurkolók. Ennek elsősorban az az oka, hogy a döntetlen ellenére karakteresen játszott, egészen más arcát mutatta, mint a németek ellen.

 

A mérkőzés után készült képek (Fotó: Csudai Sándor/Médiaworks)

 

A mérkőzés után a magyar válogatott csapatkapitány, Szoboszlai Dominik elsősorban a kihagyott helyzetek miatt bosszankodott, ugyanakkor azt is elmondta, hogy a csapat fel tudott állni a szombati súlyos vereségből, lapunk kérdésre elmondta, hogy mit vár a folytatásban, a Nemzetek Ligájában.

 

 

Dibusz Dánesnek ugyan nem volt sok dolga (szinte semmi) a mérkpzésen, ugyanakkor a kapuból nézve is rendkívül bosszantó volt a kihagyott helyzeteket megélni. Azt is elárulta, hogy Ádám Martinnak mit kellett volna tennie, hogy a kapuba találjon.


A magyar válogatott egyik legjobbja Nagy Zsolt volt, aki pontos beadásaival hozta helyzetbe társait, és a kapura is veszélyes volt. A meccs után azt mondta, hogy ezt az utat kell folytatni majd október 11-én a hollandok ellen hazai pályán és október 14-én a bosnyákok ellen idegenben is.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.