Sport

Szeged-Veszprém: Csapszi, a vezérszurkoló azt szeretné, ha Balogh Zsolt összekapná magát

Szeged-Veszprém: Csapszi, a vezérszurkoló azt szeretné, ha Balogh Zsolt összekapná magát

2018. május 9., szerda
Szeged-Veszprém: Csapszi, a vezérszurkoló azt szeretné, ha Balogh Zsolt összekapná magát

Több száz szurkolót, jó hangulatot, impozáns látványt és természetesen szegedi győzelmet remél Csapó „Csapszi” Attila, a MOL-Pick Szeged szurkolótáborának vezére, a szombati bajnoki döntőt illetően.

- Az elmúlt években a bajnoki döntő alkalmával mindig nagyon látványosra sikeredett a szurkolói vonulás. Idén is számíthatunk hasonlóra?

- Természetesen, az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy közösen vonulunk a döntőt megelőzően a Széchenyi térről, a Belvárosi hídon át, egészen az Újszegedi Sportcsarnokig. Remélem az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és sok szurkoló részt vesz majd a vonuláson.

- Hány főt remélsz a vonulásra?

- Tavaly 100 fővel számoltam, ehhez képest a nagy esőzés ellenére 300-an lettünk a végére. Szeretném, ha idén is lennénk legalább ennyien, de nagyon boldog lennék, ha még ennél is többen velünk tartanának majd szombaton.

- Lesz-e különleges koreográfia, szurkolói élőkép a mérkőzésen?

-

Lesz bizony! Egy speciális élőképpel készülünk, ami kicsit eltérő lesz a megszokottnál, ugyanis eddig csak a kék-fehér színekkel játszottunk, most viszont valami egészen újba vágjuk a fejszénket, bízom benne, hogy impozáns látványt nyújt majd. Már csak emiatt is epekedve várjuk a találkozót.

Csapó Attila garantálja, hogy parádés lesz a hangulat szombaton. (Fotó: MOL-Pick Szeged facebook)

- Kitől várod elsősorban, hogy szombaton a csapat vezére legyen?

- Nagyon szeretném, ha a Balogh Zsolti összekapná magát, és megmutatná a sok fanyalgónak, hogy miért is van ő Szegeden. Bízom benne, hogy az elmúlt idők rossz teljesítményét feledtetni tudja majd egy kiváló produkcióval. Emellett benne van, hogy Kallman a hátára veszi a csapatot, de elsősorban Zsoltitól várom a jó teljesítményt.

- Az alapszakaszban simán nyert Szegeden a Veszprém. Hogy látod most az esélyeket, összejöhet-e hazai pályán a győzelem?

- Abszolút! Én 2-3 gólos szegedi sikert várok szombaton. Nagyon remélem, hogy nem fogunk úgy járni mint tavasszal, amikor simán 9 góllal nyert a Veszprém. Akkor sajnos nem sok izgulni valónk volt. Szerintem, ha egységesen játszunk, akkor meg tudjuk őket verni. Lékai kiesése érzékenyen érintheti a bakonyiakat, Máté egy olyan képességű játékos, aki bármikor képes a mérleg nyelvét a csapata javára dönteni, az ő távollétében úgy látom, hogy hazai pályán mindenképpen lehet esélyünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.