Sport

Labdarúgás: a kapufák zörögtek a legtöbbször a Szeged-Grosics kispesti meccsén

Labdarúgás: a kapufák zörögtek a legtöbbször a Szeged-Grosics kispesti meccsén

2016. február 3., szerda
Labdarúgás: a kapufák zörögtek a legtöbbször a Szeged-Grosics kispesti meccsén
szeged_2011_soroksar03_gs

Egygólos vereséget szenvedett NB I-es ellenfele otthonában a Szeged 2011-Grosics Akadémia: Klausz László tanítványai a Budapest Honvéd vendégeként lépett pályára szerdán.

Budapesten folytatódott a téli felkészülési időszak a Szeged 2011-Grosics Akadémia számára: a csapat a mai napon két részre oszlott, a keret egyik tagja az NB I-es csapat vendégeként, míg a másik a Hódmezővásárhelyi FC ellen lép pályára. A szemerkélő esőben lejátszott találkozón az első félidőben aktívabb volt a Honvéd, amely

Vasijlevic

lecsúszott, kapufán landoló beadásával, majd

Youla

centerezését követően Hajdú lövésével alakított ki komolyabb helyzetet, utóbbinál a gólvonalról tisztáztak a szegedi védők. A második félidő is kapufával indult, Kamber ezúttal a felső lécre fejelte a labdát, majd megszerezte a vezetést a kispesti együttes:

Kamber

lapos passzát tizenegy méterről a csereként beállt

Jelena

passzolta a szegedi kapuba a 69. percben, 1-0. Pár perccel később centik hiányoztak a szegedi egyenlítéshez, de

Zádori

lövése is a kapufán csattant. Így egy góllal maradt alul fővárosi ellenfelével szemben a Szeged-Grosics, amely legközelebb az UTA Arad ellen, idegenben lép majd pályára szombaton 12 órától.

Felkészülési mérkőzésen

Budapest Honvéd FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia 1 - 0 (0-0)

Budapest, Bozsik József stadion, 500 néző. Vezette: Erdős József.

Honvéd:

Kemenes (Nagy S.) - Lovric, Baráth (Ignjatovic), Bobál D.. King, Nagy G. (Gazdag), Hidi (Kamber), Vasiljevic (Holender), Hajdú (Szilágyi), Youla (Jelena), Vernes (Prosser).

Vezetőedző:

Marco Rossi.

Szeged-Grosics:

Szántai - Achim, Farkas, Tóth, Zabari, Szabó, Coroian, Oláh, Obot, Zelenyánszki, Andorka.

II. félidő:

Molnár F. - Povázsai, Tóth, Farkas, Pászka, Veselinov, Berde, Király, Hegedűs, Zádori, Germán.

Vezetőedző:

Klausz László.

Gól:

Jelena (69') Klausz László:

"Megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon tetszett a csapat. '98-as, 97'-es és '96-os születésű játékos is játszott nálunk. Taktikailag jól védekeztünk, de megint egy olyan gólt kaptunk, amit a törökországi edzőtábort is belevéve már többször előfordult, hogy egy oldalról bejövő labda lepattan, és ebből szerez gólt az ellenfelünk. A támadójátékunkon kell javítani, ezen többet kell dolgoznunk."

Zörögtek a kapufák Kispesten, végül egy góllal kapott ki a Szeged-Grosics a Honvéd vendégeként.http://szegedma.hu/?p=606309

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.