Sport

Labdarúgás: Máté büntetőjével nyert a Szeged-Grosics Szolnokon

Labdarúgás: Máté büntetőjével nyert a Szeged-Grosics Szolnokon

2014. július 26., szombat
Labdarúgás: Máté büntetőjével nyert a Szeged-Grosics Szolnokon
szeged2011_rakosmenteBC5K9458_03_gs

Osztálytársát verte felkészülési mérkőzésen a Szeged 2011-Grosics Akadémia: Nyilas Elek tanítványai a szintén másodosztályú Szolnoki MÁV FC otthonában diadalmaskodtak egy találattal.

Két, a felkészülési munkától fáradt együttes csapott össze a Tiszaligeti Stadion gyepén, végül

Máté Péter

büntetőből esett gólja döntötte el a mérkőzés kimenetelét. A szegedieknél először lépett a pályára az újonnan igazolt

Oláh Gergő

és

Oláh Lóránt

, és a beszámolók szerint – a társakkal való összeszokottság hiányától eltekintve – mindkét játékos hasznosan játszott. Szintén lehetőséget kapott

Nyilas Elek

alakulatában egy próbajátékos,

Radványi Dávid

. A 24 éves, szlovákiai születésű védő 2011 óta szerepel Magyarországon, azóta megfordult már a Vasas, a Nyíregyháza, a Veszprém és a Békéscsaba együttesénél is. A legutóbbi félévben a Rákospalotai EAC igazolt labdarúgója volt.

Felkészülési mérkőzésen:

Szolnoki MÁV FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-1 (0-1)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion.

Szeged:

Belecan – Kéri, Radványi, Markovic, Mészáros, Máté, Oláh G., Fitos, Pozsár, Zabari, Oláh L.

Csere:

Szabó P., Manga, Kovács B., Zelenyánszki, Hegedűs M.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Gól:

Máté (tizenegyesből). Nyilas Elek:

„Örülök, hogy egy olyan ellenféllel találkozhattunk, amellyel a bajnokság során is össze fogunk csapni. Persze, mindkét félnek voltak fogásai, amiket egyelőre még nem akart felfedni a másik előtt, de összességében egy jó kis meccset játszottunk. A felkészülésünkbe mindenképpen beleillett. A harmadik héten vagyunk túl, fáradt egy kicsit a keret, de ennek az időszaknak ez a jellemzője. Ehhez képest egészen ötletesen, kreatívan futballoztunk, voltak szép támadásaink. Természetesen, keressük még az ideális csapatot, igyekszünk minden fellépésén más-más összeállítással kiállni. Nincs még kész az együttes, nincs még kész a keret sem teljesen.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.