Sport

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 20. forduló

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 20. forduló

2014. március 28., péntek
Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 20. forduló
tape_mako_mj-341

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire most a hálóőrök tippelnek. A Makó kapusa, Czirbus Gábor adta le tippjeit.

Tippbajnok játékunkban a 2013/2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Vasas Gábor (HFC) 8 ponttal nyitotta a tippjátékot, Dongó Dénes, a Volán kapusa 7 pontot ért el, az UTC hálóőre, Tombácz Róbert 14 pontos, Czirják Tamás vezeti a játékot 20 ponttal. A következő tippelőnk a Makó hálóőre, Czirbus Gábor, aki szerint az UTC - Algyő derbin a hazai gárda fog nyerni, Csongrád megveri az Ásotthalmot és Sándorfalván a kapus szerint győzni fog a csapata. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Czirbus Gábor (Makó FC) tippjei a 20. fordulóra:

Tápé ESK - Tisza Volán SC 0-4 Ujszegedi TC - Algyő SK 3-1 Szegedi VSE - FK 1899 Szeged 2-1 Csongrád TSE - Ásotthalmi TE 2-1 Mórahalom VSE - Szentesi Kinizsi TE 4-1 Csanádpalota FC - Kisteleki TE 3-0 HFC - Nagymágocs SE 5-0 Sándorfalva SK - Makói FC 0-2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.