Sport

Kézilabda: visszavágna a döntetlenért a Pick + VIDEÓ

Kézilabda: visszavágna a döntetlenért a Pick + VIDEÓ

2013. március 9., szombat
Kézilabda: visszavágna a döntetlenért a Pick + VIDEÓ

Vasárnap délben a Tatabánya elleni találkozóval zárja a férfi kézilabda NB I alapszakaszát a Pick Szeged. Az igazából tét nélküli találkozón is elvárás a hazaiaktól a biztos győzelem.

Emlékezetes lehet a Pick-drukkereknek

a két csapat novemberi összecsapása

, hiszen a Szeged magabiztos előnyről bukott pontot Tatabányán, a 30-30-ra végződő találkozón. Ez a pontocska aztán végig hiányzott a későbbiekben a Veszprémmel való versenyfutásban, s ha nem veszejtődik el akkor, bizony a közelmúltbeli bakonyi túra alkalmával egy tisztes vereség is elég lett volna az ősi rivális ellen a szegedi alapszakasz-győzelemhez. Sajnos nem így alakult... Azóta egy kiütéses,

balatonfüredi győzelemmel hangolt

a Skaliczki-alakulat az utolsó alapszakaszmeccsre, amely a televíziós közvetítés miatt 13.10-kor kezdődik vasárnap, az újszegedi sportcsarnokban.

ONLINE!

A Pick Szeged - Grundfos tatabánya KC kézilabda bajnoki találkozót a SZEGEDma.hu folyamatosan frissülő online közvetítés formájában tudósítja vasárnap 13.10-től! Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a szegedi győzelemért!

"Jó érzés volt ilyen fölényes győzelemmel hazatérni Balatonfüredről, továbbra is nagyon jó a hangulat a csapatnál. Tatabányán ősszel sajnos otthagytunk egy pontot, de biztos vagyok benne, hogy ezen a hétvégén mindent megteszünk a két pontért és nagyot küzdünk" - vélekedett a SZEGEDma TV-nek a hétvégi derbiről

Ancsin Gábor

, aki az ominózus őszi találkozón a Pick legeredményesebbjének bizonyult a maga 10 góljával. A füredi meccset követően csütörtökön fakultatív edzéssel, péntek délelőtt videózással, délután pedig taktikai gyakorlatokkal készült a Pick az utolsó meccsre, amelyen "visszavághat" a csapat a fájó döntetlenért az észak-dunántúliaknak.

Ancsin Gábor és a születésnapos Nagy Norbert nyilatkozik a SZEGEDma TV-nek!

http://www.youtube.com/watch?v=-Cc3B2s2nos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.