Sport

Labdarúgás: Czirbus megy, Belecan jöhet a Szeged 2011-be

Labdarúgás: Czirbus megy, Belecan jöhet a Szeged 2011-be

2012. január 13., péntek
Labdarúgás: Czirbus megy, Belecan jöhet a Szeged 2011-be

A Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapatából Magyar György és Puskás Csaba után a kapus, Czirbus Gábor is távozott. A szombati Tura elleni edzőmérkőzésen a kapuba állhat a KITE-Szeged egykori hálóőre, Zseljko Belecan, és érkezik egy belső védő, Ferencz Dániel is.

Czirbus Gábor Magyar Györgyöt

és

Puskás Csabát

követi Makóra. Hasonlóan, ahogy társai, munkahelyi elfoglaltságai miatt ő sem tudja vállalni, hogy az NB II-es Szeged 2011 minden tréningjén részt vesz – ahogy azt a vezetés a következő szezontól mindenkitől megköveteli.

Futó Tamás

vezetőedző arról is tájékoztatta portálunkat, hogy a szombati Tura elleni edzőmeccsre a csapattal utazhat el Budafokra

Zseljko Belecan

, a KITE-Szeged egykori kapusa és

Ferencz Dániel

belső védő is. „Kedden újabb két játékos érkezik majd próbajátékra. Várunk egy másik kapust is, illetve Szerbiából egy védőt és egy védekező középpályást. Az eddig érkezett játékosok közül kettővel már nagyon közel állunk a megegyezéshez, de részleteket csak később tudok mondani. A következő héten szombaton, az Arad ellen már nagyon valószínű, hogy azzal a kerettel lépünk pályára, amely a bajnokságban is szerepelni fog” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak a szakember, aki hozzátette, hogy még mindig az erőfejlesztésen van a hangsúly az edzésmunka tekintetében, de mindezt labdás gyakorlattal végzik a játékosok, így a munka egyáltalán nem monoton, de annál keményebb. „Erő nélkül ezt a játékot nem lehet űzni” – világította meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.