Sport

Czirbus: Kettőzött erővel küzdünk majd idehaza

Czirbus: Kettőzött erővel küzdünk majd idehaza

2011. szeptember 13., kedd
Czirbus: Kettőzött erővel küzdünk majd idehaza

Nem volt könnyű rajtja a Szeged 2011-nek az NB II-ben, hiszen az újonc futballcsapat a pályagondok miatt az első négy fordulóját idegenben játszotta. A hosszú böjt végül Orosházán meghozta az első pontot. Most Czirbus Gábort, az Újpesten sérülést szenvedett kapust kérdeztük a múlt heti és az elkövetkezendő fordulóról.

„Ha röviden összefoglalhatnám a három kudarcunkat, akkor a következőket mondanám: a Szolnok ellen megilletődöttek voltunk főleg az első félidőben, a másodikban azonban már összekaptuk magunkat, és akár egyenlíthettünk is volna, a Mezőkövesd ellen a rutintalanság számlájára írom, hogy a vezetés birtokában kinyíltunk, ahelyett, hogy fegyelmezetten védekeztünk volna, Újpesten pedig a rengeteg kihagyott helyzet bosszulta meg magát, ahogy az Orosháza ellen is majdnem” – emlékezett meg egy hosszú összetett mondatban a Szeged 2011 portásra az elmúlt négy fordulóról.

Czirbus

szerint egyébként a pontszerző találkozón az első 15 percben el kellett volna dönteni a meccset, hiszen 2-3 száz százalékos helyzet megint kimaradt. A hajrában pedig bizony az Orosházának akadtak gólszerzési lehetőségei. „Nehéz újoncként az első négy fordulót idegenben játszani. Ezért gondolom most úgy, hogy kettőzött erővel küzdünk majd szombaton a Kazincbarcika ellen. Az külön dopping lehet a csapatnak, ha szépszámú szegedi közönség látogat majd ki a SZVSE-pályára” – így a sérüléssel bajlódó kapus, aki célként csakis a három pont megszerzését tudja elképzelni. Combizom-húzódásával kapcsolatban elmondta, hogy még 1-2 hétig biztos nem lesz hadra fogható. Gyógyszert szed, és kenőccsel kúrálja magát, ha nem érez mozgásra fájdalmat, akkor a hét vége felé már az egyenes vonalú futást elkezdi, a hirtelen mozdulatoktól még tartózkodnia kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.