Sport

Labdarúgás: KITE-bravúr az Orosháza ellen + FOTÓK

Labdarúgás: KITE-bravúr az Orosháza ellen + FOTÓK

2011. február 1., kedd
Labdarúgás: KITE-bravúr az Orosháza ellen + FOTÓK
Harmadik felkészülési mérkőzését is lejátszotta a KITE-Szeged NB III-as labdarúgócsapata. A kék-fekete-zöldek kedden este az NB II-es Orosházát látták vendégül a Felső Tisza parton, s remek sikert értek el a magasabb osztályú riválissal szemben. A megyei I. osztályú Tápé és a Kistelek magabiztos legyőzését követően keményebb ellenfelet választott magának a KITE-Szeged. Az NB II-es álmokat dédelgető Tisza-partiak azt az Orosházát fogadták, mely tavaly nyáron váltott osztályt, s jelenleg fél szezont követően az NB II Keleti csoportjának 12. helyén tanyázik. Major László tanítványai nagyszerűen teljesítettek a mérkőzésen, s 1-1-re félidő után 2-1-re verték a Békés megyeieket. Gellér Gábor szép fejessel szerzett vezetést, majd a vendégek egyenlíteni tudtak. A győztes találatot a hajrában érte el egy ügyes lövéssel Balogh Norbert. Formálódik közben az a keret, mellyel a szegediek tavasszal felveszik majd a harcot a bajnoki címért, a feljutásért. Jelen állás szerint Patarcic Krisztián (Soltvadkert?) és Kovacsics Károly (?) szerepel a távozók listáján, míg szerencsére jóval több labdarúgó érkezése várható: ők Gahwagi Nebil (Pápa, fél évre kölcsön), Kulacsik Tamás (Makó FC), Kiss János (Makó FC), Batik Gergely (Grosics Gyula Labdarúgó Akadémia), Bernáth Péter (Békéscsaba), Batik Bence (Hódmezővásárhelyi FC) és Huszárik Zsolt (Tisza Volán SC Szeged). A csapat a következő edzőmeccsét szombaton 11 órakor játssza idegenben a Kecskemét vegyes gárdája ellen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

KITE-Szeged - Orosháza FC 2-1 (1-1). Szeged, Felső Tisza parti stadion. Szeged: Belecan - Laczkó J., Kazán, Saulic, Gellér - Batik B. - Kulacsik, Huszárik, Brinszky, Bernáth - Vágó A. Csere: Ifj. Major L., Szucskó, Fődi, Balogh N., Bárkányi, Varga I., Nagy A. Vezetőedző: Major László. A szegedi gólszerzők: Gellér, Balogh N. Major László: "Nagyon jó iramú, színvonalas mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Fel tudtuk venni az NB II-es együttes ritmusát, ezen az estén felnőttünk az Orosháza szintjére. Örülök, hogy látszik a csapaton az elvégzett rengeteg munka."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.