Sport

Női Euroliga: török ellenfele lesz a Szeviépnek

Női Euroliga: török ellenfele lesz a Szeviépnek

2009. november 17., kedd
Női Euroliga: török ellenfele lesz a Szeviépnek

A MiZo Pécs 2010 horvát, az MKB-Euroleasing Sopron spanyol, míg a Szeviép-Szeged török középcsapattal találkozik a női kosárlabda Euroliga negyedik fordulójában.

Szerdán az eddig nyeretlen pécsiek az ugyancsak 0/3-mal szerénykedő, újonc Gospichoz látogatnak. A baranyai szurkolók számára jó hír, hogy a házigazdák ígérete szerint ingyen juthatnak be a 430 km-re lévő adriai város csarnokába. Az NB I-ben

Füzy Ákos

alakulata vasárnap a Szolnok ellen javította 8/0-ra mérlegét, így bizakodva utazhat a nemzetközi sorozat B csoportjának sereghajtójához. Ugyancsak szerdán 18 órakor fogadja a Sopron a Rivas Ecopolist, amely százszázalékos mutatóval vezeti a C jelű hatost.

Székely Norbert

2/1-gyel álló együtteséből - amely a hazai pontvadászatban 9/0-lal büszkélkedhet - továbbra is hiányozni fog a kézműtéten átesett

Jelena Milovanovic

. A madridiaknál ugyanakkor két magyar is pályára léphet

Újhelyi Petra

és

Császár Andrea

személyében. Csütörtökön az újonc Szeged (0/2) a Fenerbahcét látja vendégül, amely 1/2-nél tart. Az isztambuliak négy tengerentúli légiósa közül Penny Tayloré a legismertebb név, aki 2006-ban világbajnok lett az ausztrál válogatottal. Az első győzelmükre hajtó Tisza-partiak alaposan rápihentek az összecsapásra, ugyanis a múlt héten nem kellett pályára lépniük idehaza. Ugyancsak csütörtökön a SEAT Lami-Véd Győr (1/0) a francia Mondeville-t fogadja az Európa Kupa második körében.

Euroliga, 4. forduló, magyar menetrend:

szerda:

B csoport:

Gospic (horvát)-MiZo Pécs 2010 18 ó

C csoport:

MKB-Euroleasing Sopron - Rivas Ecopolis (spanyol) 18 ó

csütörtök:

D csoport:

Szeviép-Szeged - Fenerbahce (török) 18 ó

Európa Kupa, 2. forduló:

csütörtök:

A csoport:

SEAT Lami-Véd Győr - Mondeville (francia) 18 ó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.