Sport

Labdarúgó megyei I. osztály: 11. lett a SZVSE

Labdarúgó megyei I. osztály: 11. lett a SZVSE

2008. június 15., vasárnap
Labdarúgó megyei I. osztály: 11. lett a SZVSE

Vasárnap a 30. forduló mérkőzéseivel befejeződött a Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2007/2008. évi pontvadászata.

Az utolsó forduló szegedi vonatkozású mérkőzésén: Ásotthalom-SZVSE 2-2 (a szegedi gólokat

Bogdán

és

Kenderesi

szerezték). A bár bajnok Balástya 5-0-ra verte a Tápét, a második helyen álló Kiskundorozsma Röszkén győzött 3-0-ra, míg a bronzéremre hajtó Sándorfalva a Bordányt múlta felül hazai pályán 5-3-ra. Az aranyérmet a Balástya (73 pont) szerezte meg a Dorozsma (62 pont) és a Sándorfalva (60 pont) előtt. A 35 pontos SZVSE a tizenegyedik helyen végzett. Kiesett a Csandápalota és a Bordány. A végeredmény még nem hivatalos, az utolsó forduló előtt olyan hírek is felröppentek, hogy a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség fizetési hiányosságok miatt pontot, pontokat vonhat le több együttestől, köztük a Dorozsmától. Az esetleges változásról természetesen értesítjük olvasóinkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.